Tämä tuote ei sijoitu mihinkään

Taas itketään palkoista. Työantaja itkee, kun palkat nousevat liikaa ja työntekijä itkee, kun palkka ei nouse tarpeeksi. Hallitus on jo ehtinyt valita puolensa kiistassa varoittelemalla palkansaajia liian suurista korotustoiveista. Vielä en ole nähnyt yhtään kommenttia, jossa työnantajia varoitettaisiin liian alhaisista palkankorotusvaatimuksista. Sillä onhan kai palkalla joku muukin tehtävä kuin pelkkä toimeentulon turvaaminen? Tässä kollektiivisen syyllistämisen ikeessä palkansaajien on hyvä muistaa, että House-tv-ohjelman Hugh Laurie tienaa noin 300 000 euroa per jakso.

??? Mistä lähtee keskustalainen kuntavaaliehdokas kasvattamaan kannatustaan? Alkiosta.

Nyt tiedetään, mistä Matti Vanhanen on käynyt ottamassa mallia puutarhakaupunkiesitykseensä. No, Sveitsistä tietenkin. Siellä on joka kodissa oma puutarhatonttu.

??? Oliko Urho Kekkonen todellinen suomalainen heimopäällikkö? Ei, mutta hän oli hyvä klanipäällikkö.

Tuoreen tutkimuksen mukaan Suomi ei ole enää maailman vähiten korruptoitunut maa. Tulos on kuitenkin Arkadianmäellä kiistetty, sillä kyseessä on eduskunnan mukaan käännösvirhe. Suomalaisia päättäjiä koskeneessa tutkimuksessa olivat kuulemma menneet sekaisin sanat lahjomaton ja lahjaton.

??? Mikä takaa alppimaajoukkueen menestyksen? Hyvä Haltia.

Tuoreen tutkimuksen mukaan Suomella on maailman kolmanneksi suuri ekologinen jalanjälki. Tulos on saatu tutkimalla metsä- ja paperiteollisuudesta irtisanottujen duunarien ahteriinsa saamia kengänkuvia.

??? Miten tappajaetana tuhoaa viljelmiä? Veikkaan, että hitaasti...

Venäjällä on viisi kävelijää julistettu kahden vuoden kilpailukieltoon kiellettyjen lääkeaineiden käytön vuoksi. Kiinnijääneet ovat Aleksei Aspirin, Dmitri Disperin, Sergei Ketorin, Pavel Panadol sekä Viktor Orudis.

??? Millä aiotaan korvata koulujen taksvärkkipäivä, kun se ei enää kiinnosta nuoria? Tee-sä-itse-ohjelmalla.

Vanhemmalla tutkijalla Pekka Räsäsellä tietotekniikan tutkimuslaitoksesta on lääke suomalaiseen väkivaltaan. Hänen mukaansa naapurien pitää puuttua hanakammin vierustontin väkivaltaan. Sinne labraan voisi lähettää sellaisia terveisiä, että mikä toimii rotilla ei välttämättä toimi ihmisillä. Ainakin Keskisuomalaisessa on vähän väliä uutisia siitä, miten kadulla tappelua rauhoittelemaan mennyt on saanut itse köniin.

??? Alkolukko on hyvä ajatus? Jos kaikki pitkäripaiset pidetään kiinni, vähenee myös rattijuoppojen määrä.

Liikenne- ja viestintäministeriön mukaan jatkossa on katsojalle kerrottava, jos tv-ohjelmassa on käytetty tuotesijoittelua. Jälleen esimerkki lakipykälästä, joka on tyhmä ja pystyyn kuollut. Jopa Yleisradion hyvää tarkoittavalla uutisankkurilla on aina yllään vaatteet, jotka on joku firma tehnyt. Kalsareista puhumattakaan. Ja uutisankkuri jos kuka on sijoitettu studioon juuri omalle paikalleen.

??? Miksi Yleisradion hallituksen puheenjohtajaksi valittiin vuorineuvos? Yhtiön viime ajat ovat olleet yhtä ylä- ja alamäkeä.

Kirjoittaja on Keskisuomalaisen tuottaja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.