#Takki ja #haentakkini- Lisäpuhtia tv-kesään

Viestipalvelu Twitterissä on kehnon murjaisun jälkeen tapana käyttää aihetunnistetta #haentakkini tai lyhyemmin #takki. Se indikoi siitä, että kirjoittaja itsekin hieman häpeää julkaisuaan jo ennen kuin on päästänyt sen näppäimistöltään.

Joten tässä tällä periaatteella ehdotukseni mätäkuun uusiksi tv-ohjelmiksi. Kun kanavat tulvivat pelkkiä uusintoja, näistä saisi vähän lisäpuhtia. Tai sitten ei.

Kuppilat epäkuntoon. Pihvinsä läpikypsänä syövä ja korkeintaan halpaa Merlot’ta juova kesälomalainen laittaa laadukkaan fine dining ravintolan ”kuntoon” mieleisellään tavalla. Koeasiakkaat koostuvat hard core kulinaristeista.

Pikku Kekkonen. Loputtomiin jatkuva varttuneiden satu, jossa Paavo Väyrynen elää rinnakkaistodellisuudessa irrottaakseen Suomen EU:sta, palauttaakseen markan valuutaksi ja ajanlaskumme vuoteen 1983. Päätösjaksossa Paavo valitaan äänivyöryllä Suomen kuninkaaksi ja mitäs sitten tapahtuukaan...

Yleismurheilun eliittikisat. Valtiosihteeri emeritus Raimo Sailas, THL:n pääjohtaja emeritus Pekka Puska, arpajaislakia uudistava hallitusneuvos Jouni Laiho sekä kaikenkieltäjä Päivi Räsänen puhuvat negatiivisia ja keksivät kilvan, mitä kaikkea kivaa kansalaisilta voisi kieltää tai mistä heidät saisi ainakin tuntemaan huonoa omaatuntoa.

Astral tv. Soittamalla överikalliin puhelun saat langan päähän ”ennustajan”, joka kertoo sinulle mitä tuleman pitää. Ei kun tämähän onkin jo olemassa!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.