Tarvittaisiin köyhän miehen huvituksia nyt

Irtisanomisuutisia tulee sellaisella vauhdilla, että kohta on pakko kysyä, kuka enää tekee työt? Muutoin olen sitä mieltä, että kriisit paljastavat niin ihmisistä kuin organisaatiostakin (ovatko ne eri asia?) yhden ikävän piirteen. Ongelmanratkaisuun ei oikeasti osata käyttää mielikuvitusta, vaan siitä mennään, missä aidassa on portti auki. Tätä laskua maksetaan vielä pitkään.

??? Millaisen kuvan Imbi Paju maalaa Virosta tuoreessa kirjassaan? Neitseellisen.

EN OLE tupakkamiehiä, silti uskallan sanoa, että hallituksen tarmossa ajaa tupakoijat nurkkaan, on jotain pakkomielteistä. Jos taustalla on tupakan aiheuttamat kuolemat ja sairaudet, samalla perusteella viinat pitäisi poistaa Alkon hyllyistä. Ja listaa vastaavista tuotteista voisi jatkaa. Ettei vaan kysymys olisi ns. hyvä vihollinen -syndroomasta?

??? Mitä on nykytilassa kirkon ja homoliittojen välissä? Rekisterikilpi.

PAAVI nostatti kohun Afrikan-matkallaan sanoessaan, etteivät kondomit auta taistelussa hi-virusta vastaan. Lausunto herätti vastalauseiden myrskyn, koska sen tulkittiin voivan pahentaa aids-tilannetta Afrikassa. Mielestäni olennaisempi kysymys olisi kuitenkin ollut, mistä paavi edes tietää, mikä on kondomi?

??? Mitä antidopingintoimisto Wada on ampumahiihtoliitolle? Variksenpelätin.

PIAN ON taas se aika, jolloin puhallellaan munat tyhjiksi ennen kuin ne maalataan. Salmonellavaara saa monet kuitenkin tänä pääsiäisenä varovaisiksi: onko vaarana tartunta, jos on suojaamaton kontakti? Mutta pääsiäinen tulee ja menee. Myöhemmin keväällä ja kesällä vastaava puuha aiheuttaa toisenlaisia riskejä.

??? Millaista on SAK:n uuden puheenjohtajan valinta? Lylyn lykkimistä oikealle paikalle.

VEIKKAUS ilmoitti äskettäin, että esimerkiksi vakioveikkauksessa saavutetut voitot saattavat mennä väärille tileille. Mikäs uutinen tuo on! Vuosia veikanneena tiedän, että useimpina viikonloppuina veikkausvoitot menevät nimenomaan väärille tileille.

??? Mitä voidaan kirjoittaa lehtiin, jos JYP voittaa Kalpan? Kuopiolaisilla homma lähti Kapasesta.

MISTÄ TIETÄÄ, että yhtään oikeaa reality-tv-ohjelmaa ei ole vielä tehty? Noh, oletteko joskus ruudussa nähneet, että esiintyjille oikeasti olisi sattunut jotain!

Kirjoittaja on Keskisuomalaisen tuottaja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.