Toimi, ennen kuin on myöhäistä

Kansanedustaja Toimi Kankaanniemen seksiskandaali on luultavasti lähtenyt liikkeelle väärinkäsityksestä. On mahdollista, että Kankaanniemi on tehnyt naisille tunteikkaita ehdotuksia, mutta herrasmiehenä ollut kovin varovainen. Kiertely ja kaartelu ovat sitten jonkun naisen kohdalla johtaneet siihen, että nainen on hermostunut odotteluun ja vastannut Facebookissa tai tekstiviestillä: Toimi! Ja sen jälkeen herrasmies on toiminut, tunnetuin seurauksin. Mahdollista on sekin, että Kankaanniemi ei ole tiennyt, että sekstiviestejä voi lähettää vain kännykällä...

??? Mistä tietää, että Keuruulla tehdään joustavaa kuntapolitiikkaa? Ei kai KeuPa muutoin saisi jäähalliin joustokaukaloa...

Ihmettelin aikoinaan, miksi Kankaanniemi siirtyi kristillisdemokraateista perussuomalaisiin. Nyt en enää ihmettele. Paljastui, että hän loppujen lopuksi on todellakin perussuomalainen mies.

??? Miten Keuruulla rahoitetaan turvallisempi kiekkokaukalo? Joustolainalla?

Kankaanniemi on kertonut seksiviestitapausten paljastuttua, että hän on toiminut tyhmästi. Jos nyt vielä lisäksi paljastuu, että hän on saanut pakit kaikilta niiltä naisilta, joille on viestejä lähettänyt, häneen toimintaansa voidaan liittää toinenkin adjektiivi: saamaton. Kirjaimellisesti.

??? Miten Keuruun kaupungin johto perustelee jäähallin uudistukset huonona talousaikana? Näissä talkoissa tarvitaan kaikilta joustoa...

Kankaanniemen pakeista tuli mieleen sekin, että kehitysyhteistyöministerinä hän on todennäköisesti ollut aika vaatimaton. Eihän näistä hänen naisyhteyksistäkään ole kehittynyt mitään vaikka työtä on tehty. Toisaalta, eivät ne Suomen kehitysyhteistyöhankkeetkaan ole ihan tuubiin menneet.

??? Miten Kimi Räikkösen kausi formuloissa on alkanut? Etusiipi maassa.

Facebook eli Naamakirja on Kankaanniemen tapauksessa osoittanut, miten osuva nimi se on tälle verkkotoiminnalle. Siellä ollaan omin kasvoin, puhutaan pehmosia silmät ja suut täyteen tai soitetaan poskea, heitetään huulta ja leukaillaan. Sitten jollakin nousevat kulmakarvat ja vedetään herne nenään. Seuraavaksi alkaakin hammasten kiristys, joka voi johtaa korvatillikkaan tai tukkapöllyyn, pahimmassa tapauksessa otsaanlyöntikilpailuun. Kankaanniemen kohdalla se johti kielimiseen.

??? Mikä kiusallinen asia vaivaa monia naisia sosiaalisessa mediassa? Tinder-muna.

Tässä kesän kuumin vihje, niille, jotka haluavat välttää perämoottorivarkaudet. Älä osta perämoottoria, älä edes venettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.