Tulkaa... eikun menkää takaisin!

Vieläkö teistä olisi siihen, hyvät herrat? Tiettävästi harrastatte sitä edelleen, mutta lähinnä yksityisesti ja piilossa julkisuudelta.

Ettehän ole enää ihan nuoria vesseleitä, vaan jo viittäkymmentä käyviä ukkoja. Ei siinä iässä aina enää jaksa innostua eikä muutenkaan. Täällä puhuu kuitenkin suuri faninne, joka näkisi mielellään lisää. Vaikka on toki myönnettävä, että perehdyin laajaan tuotantoonne hieman jälkijättöisesti elämäntilanteeni muututtua. Tämä tapahtui joskus vuonna 2009, kun silmittelin läpi jokaisen siihen mennessä julkaistun dvd:nne.

Vaikka tein tämän melko kypsällä iällä, se kolisi silti lujaa. Aihepiiri oli toki aina kiinnostanut, mutta mahdollisuudet sen harjoittamiseen olivat olleet kovin rajalliset. Ovat sitä edelleenkin, mutta jonkun verran tallaamianne polkuja olen sittemmin päässyt kulkemaan, jos ilmaisun sallitte.

Kernaasti näkisin kuitenkin lisää, ehkä oppisin yhä edelleen uusia ulottuvuuksia tästä sielun ja ruumiin sopukoita kiehtovasta harrastuksesta, joka joillekin onnekkaille on ammatti.

Se oli aluksi aikamoista undergroundia, joka herätti pahennusta ja kohua. Mutta kuten undergroundille usein käy, siitä tuli valtavirtaa ja yleiseisti hyväksyttyä. Olette sittemmin pokanneet lukuisia palkintojakin ja julkaisseet alan kirjallisuutta sekä ihan toisenlaistakin tv-materiaalia.

Joten tässä se tulee, toiveeni hartain: tulkaa takaisin Madventures! Tai siis menkää!

Sinne maailmalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.