Upeat naiset painimassa

Kasaria ja naisia harrastamassa vapaapainia, ei kiitos. Tämä oli ensimmäinen ajatus, kun draamakomediasarjan Glow ensimmäinen kausi ilmestyi Netflixiin viime vuonna. Mutta koska pääroolissa on fanittamani Alison Brie, päätin kuitenkin aloitusjakson vilkaista.

Jäin koukkuun siltä istumalta. Äskettäin Netflixiin saapunut Glown toinen kausi tuli katsottua nopeaan tahtiin parin istunnon aikana.

Glow on saanut inspiraationsa todellisuudesta. 1980-luvun lopun tv-sarjassa naiset painivat keskenään esittäen samalla erikoisia roolihahmoja. Hahmoilla oli taustatarinansa, jotka risteävät keskenään.

Eli kyse on ihan samasta wrestlingistä jota miehetkin harrastavat. Glow tulee sanoista Glorious Ladies of Wrestling.

Ei minua wrestling vieläkään kiinnosta, ei edes naisten harrastamana. Kyse onkin ihmisistä ja tarinoista. Kyse on altavastaajien taistelusta omanarvontuntonsa puolesta. Ennen kaikkea kyse on ystävyydestä. Glow on melko täydellinen yhdistelmä koskettavuutta ja hauskuutta.

Tämän jutun halusin kirjoittaa siksi, että moni on varmasti jättänyt sarjan huomiotta naispainiteeman vuoksi. Eihän siitä voi mitenkään kunnon tv-sarjaa syntyä, jotain hölmöilyä vain. Vaan onpa syntynyt, vastoin kaikkia todennäköisyyksiä. Voitte luottaa sanaani tässä asiassa.

Joten antakaa Glowlle mahdollisuus, katsokaa edes aloitusjakso. Luultavasti yllätytte positiivisesti. Ja jos ette, Salkkareihin on aina luvassa uusia jaksoja.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .