Uutta herkkua sairaaladraamojen ystäville

Palkkarikollisena elantonsa tienaava Ray Shoesmith (Scott Ryanin) ”huolehtii ihmisistä” perimällä velkoja, auttamalla huume- ja asehankinnoissa sekä myös eliminoimalla heitä pysyvästi. Ray on kuitenkin tiukkojen periaatteiden mies.

Hänellä on muutama uskottu – Brittany-tytär, veljensä Bruce ja paras ystävä Gary – joiden eteen hän on valmis tekemään mitä tahansa. Niinpä kun Garyn lankomies lavastaa tämän tukalaan tilanteeseen, Ray laittaa tuulemaan. Seurauksena on sarja valitettavia, verisiä ja synkänkoomisia tapahtumia, eikä ruumiskasoilta voi välttyä.

Greyn anatomia ja House-sairaaladraamojen ystäviä ilahduttaa uusi sairaalasarja New Amsterdam, joka nähdään tuoreeltaan Suomessa ainoastaan Viaplayssa. Sarjan keskushenkilö on Max Goodwin (Ryan Eggold), joka nimitetään New Amsterdam -sairaalan johtavaksi lääkäriksi. Hänen tavoitteenaan on uudistaa koko sairaala antamaan erinomaista hoitoa jokaiselle potilaalle.

Sarja on saanut inspiraationsa Eric Manheimerin elämäkerrasta Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital. Manheimer toimi 15 vuotta johtavana lääkärinä New Yorkissa sijaitsevassa Yhdysvaltain vanhimmassa julkisessa sairaalassa.

Mies ja nainen osallistuvat ihmiskokeeseen, jossa testataan uudenlaista mielialalääkettä. Rikkaan perheen Owen Milgrimilla (Jonah Hill) on skitsofreenisia taipumuksia. Annie Landsberg (Emma Stone) on narkkari, joka haluaa lisää testattavaa lääkettä. Pian todellisuus ja kuvitelmat ovat pahasti sekaisin.

Draamaa, komediaa ja science fictionia tarjoava minisarja Maniac on komeaa katsottavaa. Näyttelijät ovat nimekkäitä ja taitavia, mutta vakuuttavinta työtä tekee ohjaaja Cary Joji Fukunaga. Tarina ei täysin kestä loppuun asti, mutta sarja on silti kiehtovaa katsottavaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .