Vaalit - ihmisen parasta aikaa!

Vaalit – ihmisen parasta aikaa! Parasta on vaalien alusaika, vaalipäivä ja vaalien jälkeiset päivät. Niin paljon puhetta, niin paljon hyviä aikomuksia. Niin vähän päätöksiä.

Radio on mitä hienoin väline niin vaaleihin valmistautumiseen kuin ylipäätään politiikan seuraamiseen. Joskus ei vain jaksa istua sohvalla tuijottamassa poliitikkojen naamoja illasta toiseen. Koska se kuitenkin kannattaisi, vaihtoehto on vapautua paikasta, ja sehän onnistuu radion avulla.

Politiikkaradio on yksi aihealueen helmistä. Se on sitä yhä edelleen, vaikka Sakari Sirkkanen loikkasikin televisioon. Luvallani sanottuna, hän oli kyllä parhaimmillaan radiossa.

Jos on jäänyt ennakkoäänestämättä eikä puoluekaan ole vielä selvinnyt, apu saattaa löytyä lauantaina Radio Puheesta, ja nimenomaan Politiikkaradiosta.

Mattimyöhäisille päätöksentekijöille on koottu oikea vaalipuhepäivä. Se alkaa kello 9.10 perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon tentillä ja jatkuu yhtä soittoa 16.15:een, jolloin puheenjohtajien puheet lopettaa sinisten Sampo Terho.

Päivän aikana pääsevät ääneen vasemmistoliiton Li Andersson, keskustan Juha Sipilä, RKP:n Anna-Maja Henriksson, SDP:n Antti Rinne, vihreiden Pekka Haavisto ja kokoomuksen Petteri Orpo.

Loppuhuipennuksena alkaa vaalilähetys Radio Suomessa sunnuntaina kello 19.50. Jännittää saa niin alueellisia kuin valtakunnallisia tuloksia. Ja maanantaina aletaan sitten veivata hallitusta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .