Vappu toi Cashanovat Jyväskylään

Tänä vuonna suomalainen kiekkofani pääsee helpolla, kun Minskissä ei tarvitse pelätä Suomen puolesta. Kerrottakoon ihan avoimesti, että en ole Jokeri-fani, joten tänä vuonna MM-kisoissa tunteet ovat ristiriitaiset. Pitäisikö jaksaa kannustaa Leijona-paitaan naamioitunutta Jokeria, joka manageri Jari Kurrin ja valmentaja Erkka Westerlundin johdolla hioo jo Minskissä KHL-seura Jokereiden kuvioita. Muistakaa myös, kun MM-kisojen aikaan arvostelette Valko-Venäjän diktatoorista Aljaksandr Lukashenkaa, miten Jääkiekkoliitossa toimitaan...

??? Kauanko valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan, utvan, mielestä kestää Ukrainan vakauttaminen? Kotvan.

Tennistähti Roger Federer on aito tennismies. Sen tietää siitä, että hän siittää vain kaksosia. Hänen perheeseensä on nimittäin tällä viikolla tullut jo toiset kaksoset. Kentällähän Federer ei juurikaan tee kaksoisvirheitä.

??? Mikä yhteinen pelko on Finnairilla ja Ukrainan armeijalla? Pudotus lennoissa...

Presidentti Bill Clintonin kanssa you-know-what-seksiä harrastanut Monica Lewinsky katuu nyt SYVÄSTI tätä suhdetta. Tuoreessa SYVÄhaastattelussa Lewinsky kertoo, että jos suhde olisi ollut SYVÄLLISEMPI, hän voisi sen nyt hyväksyä. Lewinskyä varmasti lohduttaa tieto siitä, että hän ei pystynyt ORALGATE-skandaalilla KAATAMAAN Clintonia (vain polvilleen), vaikka oli oman aikansa SYVÄKURKKU. Toisinhan kävi Richard Nixonille, jonka kaatoi oman hallinnon syväkurkku Watergate-skandaalissa.

??? Miten Suomen ja Ruotsin puolustusyhteistyötä voidaan syventää? Sukellusvenein?

Eläinmaailman asiantuntijat kokoontuvat miettimään, mitä tehdä Gran Canarian vallanneille valkoisille käärmeille. YK kokoontuu samaan aikaan pohtimaan, onko kyseessä kuinkakin rasistinen tapaus.

??? Ilta-Sanomien mukaan Kimi Räikkönen saa jo Monacon GP:hen voittavan auton? Vielä ei tiedetä, miltä tallilta Ferrari sellaisen lainaa.

Jyväskylässä kauppakeskus Forumissa ja Palokan Prismassa on voinut viime viikosta lähtien tallettaa käteistä rahaa tilille uusien automaattien avulla. Ottomaatteja täydentäviä laitteita kutsutaan luonnollisesti panomaateiksi. Jos joku ei pidä tällaisesta rahvaanomaisesta nimityksestä, hän voi kutsua panomaattia vaikkapa Cashanovaksi.

??? Itävallan Euroviisuedustaja Conchita Wurst osoittaa sen, mistä viisuissa on kyse? Parrakas nainen sirkuksessa...

Ruotsissa on keksitty itseohjautuva auto. Ei hätää, Suomessa tuosta on vielä teknisempiä versioita. Meillähän on autoja, joita ohjataan joko kakkoskuskin paikalta tai jopa takapenkiltä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.