Vauva kuin vauva, ihan sama

Ei riitä pienen tai edes näin suuren ihmisen mieli käsittämään kaikkea maan päällä. Kuten hyvin tiedämme pariskunta Angelina Jolie/Brat Pitt sai kaksoset aivan äskettäin. Jolie heidät taisi synnyttää mutta herra Pitt ei liene täysin syytön tapahtuneeseen.

Samalla hetkellä alkoi lähtölaskenta siitä, mikä lehti saisi julkaista ensimmäiset kuvat kaksosista. Kuva olisi paparazzi-maailman jättipotti. Sen ottajan ei tarvitsisi loppuelämänsä aikana tehdä töitä enää koskaan.

Tuoreet vanhemmat eivät halunneet moisen paparazzi-hyökkäyksen kohteeksi, joten he myivät ensimmäiset kuvat julkisuuteen itse. Hintaa kuville kuulemma kertyi 11 miljoonaa dollaria, jotka Brangelina aikoo lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Asiantuntijat ovat arvioineet, että vapailla markkinoilla kuvista olisi voinut veloittaa miljoonia enemmänkin.

Tässä kohdassa pieni suuri ihminen joutuu noukkimaan leukansa lattialta. Hömppäähän tämä on mutta ei siinä mitään. Showbisnes-uutisista parisuhde- ja lapsijutut kiinnostavat pientä suurta ihmistä kaikkein vähiten mutta ei siinäkään mitään. Sitä pieni suuri ihminen ei ymmärrä, että joku lehti todella maksaa kuvista 11 miljoonaa ja ilmeisesti aikoo saada rahansa lukijoilta vielä takaisin.

Kaikki vauvathan näyttävät täsmälleen samalta. Edes tyttöä ei pojasta erottaisi ilman vaatteiden stereotyyppisiä värivalintoja. Ottakaa mistä tahansa ihan mikä tahansa terveen valkoihoisen vauvan kuva ja kuvitelkaa se tuplana. Brangelinan kaksoset näyttävät täsmälleen siltä. Eikä tästä tarvitse maksaa yhtään mitään. Kenenkään.

Mitähän seuraavaksi? Pitt ja Jolie myyvät viidellä miljoonalla kuvan ykkösautonsa varoituskolmiosta. Toki se näyttää ihan samalta kuin kaikki muutkin varoituskolmiot mutta väliäkö tuolla? Varoituskolmio kuuluu nimenomaan Angelina Jolielle ja Brad Pittille, mikä tekee siitä erityisen arvokkaan ja kiinnostavan.

Ei ole Jolien ja Pittin vika, että maailma on sekaisin. On vain viisasta hyötyä siitä ja antaa miljoonia hyvään tarkoitukseen. Jos Suomessa iltapäivälehti lupaa lööpissään näyttää Brangelina-kaksosten kuvat ja lehti maksaa 1,20 euroa, niin ostamatta jää. Mutta satasenkin voin maksaa kuvista, joissa kyseiset kaksoset pistetään alulle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.