Viina kallistui rajusti mutta kellistää silti rujosti

Alkoholijuomien hinnat kallistuivat vuoden vaihtuessa. Esimerkiksi puolen litran Koskenkorvapullon hinta on nyt 10,49 euroa. Keskimäärin hinnat nousivat lähes kahdeksan prosenttia. Alkossa hämmentyneet asiakkaat ovat kuitenkin kyselleet lähinnä vain sitä, mitä tämä korotus merkitsee promilleina! Viranomaiset vastaavasti toivovat, että nyt kun viinapullot ovat kallistuneet jo Alkossa, niitä ei kallistettaisi enää niin paljon kodeissa.

??? Mitä voidaan sanoa Markku Anderssonista Jyväskylän kaupunginjohtajana? Hän ei ole ainakaan Pekkaa pahempi.

Moni elintarvikealan ja maahantuontifirma lienee alkanut kilpasille Veikkaus Oy:n kanssa. Vai miten muuten on selitettävissä se, että ne tarjoavat asiakkailleen pitkävetoa muistuttavia takaisinvetoja. Takaisinvedossahan asiakas ostaa tuotteen vaikkapa lihatiskiltä tai leluosastolta ja sitten myyjäorganisaatio ilmoittaa muutaman päivän päästä, että onko asiakas voittanut. Salmonellan tai vastaavaa. Veto-muoto yleistyi sen jälkeen kun Euroopan unioni veti Suomen hallituksen kanssa neuvotteluissa välistä ja kertoi, ettei kansalliseen tuoteturvaan ole enää tarvetta.

??? Mitä tarjosi valtio viime vuonna Alpo Rusille? Syytös-stasi-hoitoa.

Pääministeri Matti Vanhanen ehdottaa, että työsuhdematkalipusta tehtäisiin nykyistä monipuolisempi ja houkuttelevampi. Ehdotus viittaa vahvasti siihen, että Vanhanen on aloittamassa uuden suhteen jonkun työtoverinsa kanssa?

??? Miksi kutsutaan eräitä Mauri Pekkarisen eteläamerikkalaisia kollegoita? Elinkeinotteluministereiksi.

Uusi vuosi toi tullessaan yhden kuntaliitoksen, kun Joutsa ja Leivonmäki yhdistyivät. Koska kuntalaisilta kuluu nyt energiaa yhdistymiseen ja siihen, että yhteistyö saadaan kannattavaksi, uuden kunnan nimeksi tulee harrinissis(HN)-järjestelmän mukaisesti energian ja työn yksikkö eli Joule.

??? Mikä on impotentin tärkein vuosipäivä? Kevätpäivän seisaus.

Kansallisoopperan henkilöstön lakonuhka peruuntui, kun osapuolet hyväksyivät sovintoesityksen. Koska sopimuksen yksityiskohtia ei ole julkistettu, emme vielä tiedä, loppuvatko encoret nyt oopperasta kokonaan. Näin käy, jos ne luetaan jatkossa sopimuksen ulkopuolelle jääneeksi ylityöksi.

??? Mitä voidaan sanoa Nokian kaupungin johtavista virkamiehistä? Heidän uransa on nyt vedenjakajalla.

Masennuksen hoidosta on saatu Työterveyslaitoksen tutkimuksen mukaan masentavia tuloksia. Tilanne ei juurikaan ole kohentunut kymmenessä vuodessa. Ongelma on iso muun muassa menestymättömien urheilijoiden keskuudessa, koska he eivät voi käyttää edes piristeitä.

??? Mikä on ruotsalaismiesten suosikkijäätelö? Peräpuikko.

Mitä pittee uatella savolaisista, jotka oo ainaki paperinsa suhtee nii kovi leväperräisii? Ensin löytyi sosiaali- ja terveysalan salaisia asiakirjoja jätepaperiastiasta. Heti perään eräästä toisesta roskalaatikosta löytyi puhelinoperaattori Saunalahden asiakkaitten luottamuksellisia asiapapereita. Mie aattele asista nii, jotta savolaiset ne ei ossaa vieläkkää lajitellaa roskijjaa...

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.