Vuonna 2009 kaikki on hyvin

Olen lyhyellä tähtäyksellä pessimisti mutta pitkällä optimisti. Siksi uskon seuraavien asioiden tapahtuvan vuoden 2009 aikana.

- Big Brotherintekijät pyytävät julkisesti anteeksi kansakunnan tyhmentämistä. Tuore BB-voittaja ilmoittaa häpeävänsä tietämättömyyttään maailman asioista ja palaa koulunpenkille.

- Rallin MM-sarja lopetetaan osanottajien puutteen vuoksi. Rallitallien yhteinen puhemies: "Tajusimme juuri, että rallirahat on järkevämpi sijoittaa kuluttajamallien kehittämiseen. Eihän siinä rallitouhussa ollut mitään järkeä, kun sitä nyt tarkemmin ajattelee."

- F1-kautta ei peruta, mutta sen luonne muuttuu. Kaikki tallit saavat saman moottorin, jota he saavat viritellä sääntöjen rajoissa. Voittaja ratkeaa osaksi nopeuden ja osaksi autojen energiatehokkuuden perusteella.

- Nykymuotoinen rallin MM-sarja että F1-kausi siirtyvät virtuaalimaailmaan. Eli nopein kuski ja talli selviävät videopelin avulla.

- Suomi ilmoittaa, että kansallinen itsetuntomme ei ole urheilusta kiinni ja lopettaa kaikkiin kansainvälisiin urheilukilpailuihin osallistumisen. Säästyvät rahat ohjataan kaikenikäisten suomalaisten kuntoilutoimintaan, ensisijaisesti kuitenkin lasten ja nuorten.

- Kännykkä-chatit ja -visailut siirretään pois telkkarista, vaikkapa nettiin. Tilalle tulee ihan oikeita tv-ohjelmia. Vähän huonommatkin ohjelmat ovat selkeä parannus nykytilanteeseen.

- Kotimainen animaatiosarja Pasila saa vihdoin ansaitun miljoonayleisön. Minulle ehdotetaan mitalia, koska olen hokenut Pasilan nerokkuutta sen ensijaksosta alkaen. Kieltäydyn kuitenkin mitalista, koska niiden jakaminen on elitistinen ja vanhanaikainen tapa.

- Torstaisin ei telkkarissa ja radiossa ole lainkaan uutislähetyksiä. Niiden tilalla nähdään vanhoja animaatioita ja klassisia komedioita. Kansakunnan stressitaso laskee keskimäärin 20 prosenttia.

- Älykköinä itseään pitävät ihmiset ryhtyvät rehentelemään tv-tietämyksellään ja mielisarjoillaan.

- Salatut elämät muuttaa nimensä paremmin totuutta vastaavaan muotoon Julkiset elämät.

- Hallituksen budjettiin tulee 100 miljoonaa euroa kotimaisen tv-huumorin elvyttämiseen.

- Neil Hardwickin annetaan tehdä Ylelle täsmälleen sellainen tv-sarja kuin hän itse haluaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.