Younger on ainakin pieni sarjalöytö

Netflixin osumatarkkuus sarjojen suhteen on ollut parempi kuin elokuvien. Romanttinen draama To All the Boys I’ve Loved Before on ilahduttava säännön poikkeus. Vilpittömiä ja aidon tuntuisia teinityttöjen kasvutarinoita ei liikaa tässä maailmassa ole.

Lara (Lana Condor) on ihan tavallinen teini, joka on kirjoittanut kirjeen jokaiselle ihastukselleen. Tämä on Laran omaa lemmensuruterapiaa, eikä kirjeitä ole tarkoitus lähettää kenellekään. Mutta jotenkin kummasti pojat kuitenkin kirjeensä ihan oikeasti saavat.

Pertsa ja Kilu kippareina on kolmiosaisesta sarjasta tehty kooste, johon on yhdistetty jaksot Uusi vene, Ryöstö ja Merellä. Ohjelma on TV2 Lastenohjelmien tuotanto vuodelta 1973.

Pertsa (Tommi Auvinen) ja Kilu (Jyrki Thil) ovat vaihtaneet vanhan veneensä suurempaan ja suunnittelevat kavereidensa kanssa pitkää lomapurjehdusta. Matkaan tulee kuitenkin mutkia, kun pojille ennestään tutut roistot yrittävät paeta maasta.

Areenasta löytyy myös toinen tuore vastaavanlainen kooste, Pertsa ja Kilu: Timanttirosvot. Se on koottu neliosaisesta sarjasta vuodelta 1974.

Romanttinen draamakomediasarja Younger on ollut katsottavissa C Moressa jo jonkin aikaa. Itse kuitenkin löysin sarjan vasta äskettäin. Viiden kauden 60 jaksosta olen nähnyt puolet, tätä lukiessanne ehkä kaikkikin. Sarjan luoja Darren Star tunnetaan myös Sinkkuelämää-hitistä.

Liza (Sutton Foster) haluaa palata työelämään, mutta törmää nelikymppisenä jatkuvaan ikäsyrjintään. Lopulta Liza keksii tekeytyä 26-vuotiaaksi ja aloittaa näin työuransa alusta. Hän saa unelmatyöpaikan kirjankustantamosta. Liza myös ryhtyy suhteeseen nuoren ja komean tatuoijan kanssa. Younger on laatuhömppää.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .