Abortoiduille olisi käyttöä

Paavo Ylämäki kirjoitti Keskisuomalaiseen 3.7. , että "Raamattu sallii abortin". Järkyttävää tekstiä. Ihmiset ovat aina selittäneet syitä, miksi heillä on oikeus tappaa syntymättömiä lapsia. Ylämäki on omasta mielestään löytänyt Raamatusta "aborttia puolustavia jakeita" jopa kymmenittäin. Kysyisinkin sitten, että tietävätkö ihmiset jokaisen abortin kohdalla, että näillä ihmisaluilla ei olisi "edes kunniallista hautausta"?

Viimeisen 35 vuoden aikana on tässä maassa abortoitu satoja tuhansia vauvoja. Jos he olisivat saaneet elää, monet eläisivät nyt alle 35 vuotiaina parasta elämänvaihetta. Sen lisäksi nämä ihmiset olisivat synnyttäneet lisää lapsia. Suomen väestö olisi aivan erilainen ja tasapuolisempi. Yhteiskuntamme tarvitsisi nyt kipeästi näitä käsiä, koska samaan aikaan haalitaan eri puolilta maailmaa työvoimaa. Tämä kansa ukkoutuu ja samaan aikaan sammutetaan moni uusi elämä.

Syntymätön ihminen on nyt tässä maassa kaikkein turvaton. Häntä odottaa jopa tappo. Selviytyminen elämään ei johdu heikoista olosuhteista. Hautausmaamme kertovat, miten ennen kuoli paljon lapsia tauteihin ja moniin puutteisiin. Nyt meillä olisi hyvät mahdollisuudet ottaa kaikki lapset hyvään hoitoon. Yhteiskuntamme tulisi olla vielä enemmän lapsiystävällisempi. Silloin yksinhuoltaja ei joutuisi köyhyysrajan alle. Raamatulla ei voi lyödä sikiötä. Lukekaa Uuden testamentin sanoma, niin huomaatte sen olevan elämän puolella alusta loppuun asti. Herodes tapatti lapsia, mutta Jeesus sanoi, että lapsi on suurin Jumalan valtakunnassa.

Ainoastaan silloin abortti tulisi ottaa käyttöön, jos äidin elämä muutoin vaarantuu. Vain Jumala voi päättää ihmisen lopun. Kieltämällä Jumalan olemassaolon, ihminen on ottanut elämän lopun omiin käsiin. Kohta kai armomurhakin hyväksytään.

VÄINÖ PAANANEN Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Julkiset palvelut tärkeitä

Lämmin kiitos kaikille varhaiskasvattajille

Lyhyet

Lyhyet

Kansanedustaja Kotiahon harhainen identiteettipolitiikka

Puolustan oikeutta – ja lakien mukaan

Vaihtoehtoja tarvitaan

Vaajakoski nyt täysi sumppu

Syyttäjälaitoksemme rämpii vakavassa kriisissä

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.