Andersson, perustelut

Grönionin, Demariopiskelijoiden ja Vihreän vasemmiston voitto Jyväskylän ylioppilaskunnan edustajistovaaleissa kirvoitti epäasiallisia kommentteja kaupunkimme päättäjältä.

Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Hennariikka Andersson kirjoitti Kokoomuksen opiskelijajärjestön julkisella facebook-sivulla:

"Normaalissa yliopistossa kokoomus olisi vienyt kamppiksen ja muun habituksen perusteella jopa vaalivoiton, mutta meillä täällä vihreiden vassaripaskojen hautausmaalla on turha työnsä tulosta korjata. Välillä rupeaa miettimään, että mitä järkeä koko paskassa on…"

Haluan tiedustella Anderssonilta, onko tämä hänen mielestään sopivaa käytöstä kaupunginvaltuutetun asemassa? Mitä hän tarkoittaa normaalilla yliopistolla, ja onko oma opinahjomme jollain tapaa muita huonompi yliopisto, koska demokraattisissa edustajistovaaleissa äänestäneet ajattelevat eri tavalla kuin Andersson?

Vaikka vaalitappio tuntuisikin katkeralta, toivon politiikkaan mukaan lähteneen henkilön tunnustavan demokraattisen vaalituloksen oikeutuksen ja käyttäytyvän kaupunginvaltuutetulle sopivalla tavalla.

ATE TERVONEN Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Mökki vanhenee, mutta vero nousee

Nettiostaminen on helppoa, mutta valppaana pitää olla

Koronakriisistä noustaan kestävällä elvytyksellä

Tuuli- voimalasta ei kerrottu

Outoja teesejä Muuramen päätöksenteosta

Lyhyet

Lyhyet

Mielipidekirjoitus: Muuramen kuntapolitiikka muutoksessa

Keski-Suomi liikkeelle

Sanomasi oli löysää, Wallinheimo!

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.