Ansiotonta arvonnousua Vihtavuori-asiassa

Olen saanut pariin-kolmeen otteeseen ansiotonta arvonnousua Keskisuomalaisen verkkosivuilla, koskien Vihtavuoren ruutitehtaan pelastamista.

Pitää paikkansa, että kävin tutustumassa ruutitehtaan tilanteeseen pari vuotta sitten avustajani kanssa, jolloin minullekin selvisi asian vakavuus.

Totta on myös se, että sovin Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistön ja Timo Soinin kanssa, että Vihtavuoren tehtaasta saatiin kriittinen vetoomus Turun telakkaa koskevan epäluottamuslauseeseen yhteyteen. Ideana oli tehtaan toiminnan jatkuminen ja työpaikkojen säilyminen.

Tässä yhteydessä sovin edustaja Sinuhe Wallinheimon kanssa, että hänellä hallituspuolueen jäsenenä ovat paremmat mahdollisuudet toimia Vihtavuoren tehtaan puolesta, jolloin siirryin taka-alalle unohtamatta kuitenkaan asiaa.

Viime viikkoina on verkkosivuilla erään nimimerkin toimesta korostettu osaani tehtaan pelastamisessa. Haluan kuitenkin fair play-hengessä todeta, että Sinuhen panos tehtaan eteen on merkittävästi suurempi kuin allekirjoittaneen.

Kauko Tuupainen

kansanedustaja (ps.)

Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Kaupunkipyörät ovat osa ketterän kestävää liikkumista

Suomipop, pyörätuolit ja taksien kyydit

Lyhyet

Valvonta on yhteistyötä

Lyhyet

Hallitus vie meitä kerrostaloihin

Lentäen vai netitse?

Kohtuuden pitää riittää – työelämässäkin

Lyhyet

Kulmuni on paras johtaja keskustalle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.