Asikaspalvelu auttaa epäselvyyksissä

Kalevi Usva Haminasta kirjoitti Keskisuomalaisen mielipidepalstalla 30.10. Kymen Sanomien jakamisesta tilapäisesti Jyväskylään.

Postista tilattavalla määräaikaisella edelleenlähetyksellä asiakas voi kääntää postit haluamaansa osoitteeseen valitsemanaan aikana.

Jos asiakas ei ole tilannut määräaikaista edelleenlähetystä eikä asiakkaan tietoja löydy lähetyksessä olevasta osoitteesta, postinjakajamme jakaa lähetyksen epävarmuustarralla lähetyksessä mainittuun osoitteeseen.

C/O merkinnällä voi ilmoittaa Postille, mihin osoitteeseen postilähetys jaetaan, kun vastaanottajalla ei ole omaa postiosoitetta paikassa, johon hän haluaa lähetykset toimitettavan. Merkintä on peräisin englannin kielen ilmauksesta care of ja sen merkitys on ”jonkun luona”. Merkinnän alkuperäinen käyttötarkoitus on ollut mahdollistaa postin kulku alivuokralaiselle silloin, kun tällä ei ole ollut omaa postiosoitetta.

Kaikissa postinkulkuun liittyvissä kysymyksissä asiakkaan kannattaa ottaa mahdollisimman pian yhteyttä Postin asiakaspalveluun 0200 71000 (pvm/mpm) arkisin kello 8–18, jotta voimme selvittää asian nopeasti.

Henna Lehtonen

tuotantoesimies

Posti Oy

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet 24.5.

Lyhyet 24.5.

Pidetään seurakunnassa syli avoimena partiolaisille

Päihteiden myynnin ikärajoja on valvottava

Haittaan liittyy uhka

Muutto ja muutos

Seurakunta ja tilakiistat

Lyhyet 23.5.

Lyhyet 23.5.

Kuntien verkkoyhtiön tervehdyttämisen haasteet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.