Asikaspalvelu auttaa epäselvyyksissä

Kalevi Usva Haminasta kirjoitti Keskisuomalaisen mielipidepalstalla 30.10. Kymen Sanomien jakamisesta tilapäisesti Jyväskylään.

Postista tilattavalla määräaikaisella edelleenlähetyksellä asiakas voi kääntää postit haluamaansa osoitteeseen valitsemanaan aikana.

Jos asiakas ei ole tilannut määräaikaista edelleenlähetystä eikä asiakkaan tietoja löydy lähetyksessä olevasta osoitteesta, postinjakajamme jakaa lähetyksen epävarmuustarralla lähetyksessä mainittuun osoitteeseen.

C/O merkinnällä voi ilmoittaa Postille, mihin osoitteeseen postilähetys jaetaan, kun vastaanottajalla ei ole omaa postiosoitetta paikassa, johon hän haluaa lähetykset toimitettavan. Merkintä on peräisin englannin kielen ilmauksesta care of ja sen merkitys on ”jonkun luona”. Merkinnän alkuperäinen käyttötarkoitus on ollut mahdollistaa postin kulku alivuokralaiselle silloin, kun tällä ei ole ollut omaa postiosoitetta.

Kaikissa postinkulkuun liittyvissä kysymyksissä asiakkaan kannattaa ottaa mahdollisimman pian yhteyttä Postin asiakaspalveluun 0200 71000 (pvm/mpm) arkisin kello 8–18, jotta voimme selvittää asian nopeasti.

Henna Lehtonen

tuotantoesimies

Posti Oy

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.