Brysselin faaraot tahdinpitäjinä

Miksi Suomen taloutta ja palveluja ajetaan alas kiihtyvällä vauhdilla?

Siksi, että EU-taloudet ovat pahassa epätasapainossa ja ne täytyy jotenkin saada samalle viivalle. Siksi asvalttiteitä ei enää päällystetä ja koko terveydenhoito ja sosiaalijärjestelmä on vähitellen Suomessakin romutettava.

Samalla myös palkkataso on pyrittävä jäädyttämään muun Euroopan tasolle. Kriisi Kreikassa on tähän oiva syy.

Rikkaiden edut ja rahavarat pyritään turvaamaan työväestön elämän kurjistamisella koko Euroopassa. Nyt EU on näyttänyt todellisen luonteensa, eikä se tiedä hyvää tavalliselle palkansaajalle saati työttömillle.

Vaatimukset ja lait kovenevat alati, kun Brysselin faaraot pakottavat Suomenkin mukaan tähän järjettömään talousunioniin, joka on pian demokratian ja tasa-arvon irvikuva. Se tuo tasa-arvoa vain rikkaille, joiden edut taataan porsaanrei’illä – ne mahdollistavat systemaattisen laillisen veronkierron.

Vanhustenhoidostakin on tullut nopeasti kannattavaa liiketoimintaa, kun rahavarat siirretään veroparatiiseihin tai verot jätetään lähes kokonaan maksamatta. Miljoonien liikevoitoista maksetaan veroa vain joitakin kymppitonneja Suomeen ja muu pääoma siirtyy ulkomaille.

Suomi on palaamassa takaisin 60-luvulle. Tähän on syynä EU ja Suomen nukkehallitus, joka on siirtynyt kultaista vasikkaa kumartavien raharuhtinaiden palvelukseen.

Kataisen hallitus teki Urpilaisen avustuksella miljardien verovajeen Suomen talouteen ja muita saavutuksia ei sitten tullutkaan.

Kaikista ikävintä tässä on se, että myös ammattiliitot ovat lähdössä mukaan tähän kansan sumutukseen, jonka perimmäinen tarkoitus on ajaa Suomi alas muiden heikkojen eurotalouksien takia, talouksien jotka eivät pysy mukana taloudellisessa kehityksessä.

Työaikojen pidentäminen ja kansan olojen kurjistaminen on vain tekosyy saada EU-taloudet samalle tasolle. Kun Suomen palkat saadaan ajettua alas, se tuo taas lisää voittoja sijoittajille ja talouselämää hallitseville piireille.

Euroopan unioni on muodostumassa taloudelliseksi valtiodiktatuuriksi, jossa kansallisilla eduilla ei ole enää mitään merkitystä. EU:sta on kovaa vauhtia tulossa kansanvaltaa ja demokratiaa halveksiva, rahavallan etuja ajava helvetinkone.

Hannu Rahkonen

Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Uutissuomalaisen debatti: Suomelle voi käydä kuten Italialle ja Kreikalle, varoittaa Risto Murto – talouskriisien lasku jää nuorille työikäisille

Lyhyet

Lyhyet

Seurakunnat hoitavat kyllä metsiään

Puistokadun pyörä- reitit turvallisiksi

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Pilataanko nyt Päijänteen kulttuurimaisemat?

Väärä paikka tuulivoimaloille

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.