Eero Nieminen on oikeassa

HB-Betoniteollisuus Oy:n toimitusjohtaja Eero Nieminen otti kantaa Jyväskylän johdon outoihin otteisiin (Ksml 28.1.) koskien Väinönkadun osittaista muuttamista Kävelykaduksi. Olen hänen kanssaan samaa mieltä ja kutsun välinpitämättömyyttä "Jyväskylän taudiksi".

On käsittämätöntä, ettei kaupungin kymmenistä arkkitehdeistä löydy henkilöä, joka osaa suunnitella Väinönkadun muutostyön. Vai onko kaikki sellaiset suunnittelijat laitettu "kilometritehtaalle" tai ennenaikaiselle eläkkeelle?

Nieminen toteaa kirjoituksensa viimeisessä kappaleessa, "että menestyvät yritykset ovat seutukunnalle tärkeämpiä kuin monet poliittisesti valitut päättäjät". Sattuvasti sanottu. Olen paljolti samaa mieltä. Sen vuoksi tein jo 17.1. asian johdosta valtuustokysymyksen kaupunginjohtaja Markku Anderssonille, joka delegoi vastaamisen apulaiskaupunginjohtaja Timo Koivistolle. Myöhemmin on ilmennyt, että hänen suullinen referointinsa valtuuston kokouksessa oli erilainen kuin minulle annettu kirjallinen vastaus.

Olen vuosien varrella tottunut siihen, että virkamiesten puheet ja annetut kirjalliset selvitykset ovat yhteneväiset, väärinkäsitysten välttämiseksi. Toivon jatkossa enemmän vastuullisuutta myös johtavien virkamiesten lausuntoihin.

KAUKO TUUPAINEN valtuustoryhmän pj. (ps.) kansanedustajaehdokas Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Työvoima hukassa

Lyhyet

Lyhyet

Yliopistokoulutus on yliarvostettua

Euroviisut, tervemenoa

Lukijan kuvatAallot rantautuu Ruoniemessä Päijänteellä. Kuva: Marjaana Lahtinen

Lyhyet

Joulun odotusta Keuruulla. Kuva: Jorma Soininen

Lyhyet

Pohjantikan oma tukki. Kuva: Kari Manne

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.