Ei tornitaloa Lohikoskelle

Lohikosken asukkaat ovat aktiivisesti vastustaneet korkean asuinrakennuksen rakentamista. Kovasti ihmetyttää se, miksi pitää ottaa tänne mallia Viitaniemestä. Miksei rakenneta korkeita asuinrakennuksia Huhtasuolle, Kuokkalaan ja esim. Keltinmäkeen. Kyllä tänne Tyyppäläntielle osaa muutenkin. Onhan meillä jo lämpökeskuksen korkea piippu, joka näkyy jo kauaksi.

Jyväskylän torin viereenkin on rakennettu vain kuusikerroksia asuintaloja, jotka ovat hyvännäköisiä. Siihenhän ne tornitalot olisi pitänyt sijoittaa. Useilla tuttavillani on ollut ongelmia hissien kanssa. Lähdepäs ulkoiluttamaan esimerkiksi koiraa seitsemännestä kerroksesta, kun hissi on ollut useita päiviä jumissa.

Keski-Suomen hissinhuoltaja asuu viidenkymmenen kilometrin päässä. Keskussairaalankin hissit ovat usein rikki. Ensimmäiseksi ne täytyy korjata, sitten vasta asuintalojen hissit.

Tällä alueella asuu useita kansanedustajia, entisiä ja nykyisiä. Vaalit ovat lähestymässä, kai sieltäkin puolelta pitäisi olla apua saatavissa ettei tarvitsisi Strasbourgiin asti mennä. Joten kannatan tänne vain kuusikerroksia taloja imagoa nostattamaan.

TERTTU KOVANEN Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Raideinvestoinnit ovat nyt järkeviä

”Kolmatta tietä” ei ole eikä tule!

Lupaukset on pidettävä ja hinnankorotukset peruttava

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Viesti oppilasarvioinnista kulki sinne minne pitikin

Lyhyet

Yhteistyö vai kilpailu?

On hienoa, että numeroarviointi aikaistuu

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.