Ei tornitaloa Lohikoskelle

Lohikosken asukkaat ovat aktiivisesti vastustaneet korkean asuinrakennuksen rakentamista. Kovasti ihmetyttää se, miksi pitää ottaa tänne mallia Viitaniemestä. Miksei rakenneta korkeita asuinrakennuksia Huhtasuolle, Kuokkalaan ja esim. Keltinmäkeen. Kyllä tänne Tyyppäläntielle osaa muutenkin. Onhan meillä jo lämpökeskuksen korkea piippu, joka näkyy jo kauaksi.

Jyväskylän torin viereenkin on rakennettu vain kuusikerroksia asuintaloja, jotka ovat hyvännäköisiä. Siihenhän ne tornitalot olisi pitänyt sijoittaa. Useilla tuttavillani on ollut ongelmia hissien kanssa. Lähdepäs ulkoiluttamaan esimerkiksi koiraa seitsemännestä kerroksesta, kun hissi on ollut useita päiviä jumissa.

Keski-Suomen hissinhuoltaja asuu viidenkymmenen kilometrin päässä. Keskussairaalankin hissit ovat usein rikki. Ensimmäiseksi ne täytyy korjata, sitten vasta asuintalojen hissit.

Tällä alueella asuu useita kansanedustajia, entisiä ja nykyisiä. Vaalit ovat lähestymässä, kai sieltäkin puolelta pitäisi olla apua saatavissa ettei tarvitsisi Strasbourgiin asti mennä. Joten kannatan tänne vain kuusikerroksia taloja imagoa nostattamaan.

TERTTU KOVANEN Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Helppo ja hyvä teko

Hallituskolmikon tarjoamat vastaukset eivät vakuuta

Ystävien merkitys

Mikä kuntapäättäjiä oikein vaivaa?

Lyhyet 15.7.

Lyhyet 15.7.

Hyönteiskato voi iskeä ihmiskuntaan todella nopeasti

Rakkaan läheisen lähtö on aina iso muutos

Syrjäytyminen juurihoitoon

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.