Elisa täsmentää

Elisa täsmentää Keski-Suomen sairaanhoitopiiriä koskenutta häiriöuutisointia. Elisan siirtolaitevika häiritsi valtakunnallisesti osaa yritysten vaihdepalveluista sekä lankapuhelinliikennettä Jyväskylän alueella torstaina 26.6. Vian tiedotukseen liittyvään uutisointiin pyydämme täsmentämään, että tiedottaminen viasta aloitettiin heti, kun häiriö oli havaittu Elisan valvomossa.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on Elisalle tärkeä asiakas eikä Elisa jättänyt keskussairaalaa informoimatta vikatilanteesta. Keski-Suomen sairaanhoitopiirin yhteyshenkilöön oltiin häiriön aikana yhteydessä useamman kerran.

Lisäksi viasta ja korjauksen etenemisestä tiedotettiin Elisan internetsivuilla sekä median kautta. Vikatilanteesta oltiin yhteydessä myös Keskisuomalaisen toimitukseen.

Erilaiset tietotekniset ongelmat, sääolosuhteet tai työmailla tapahtuneet kaapelivauriot aiheuttavat usein ennakoimattomia ja laajoja häiriöitä tietoliikenneyhteyksissä.

Elisa suhtautuu palvelutasoonsa vakavasti ja tekee parhaansa informoidakseen häiriöistä sidosryhmilleen sekä suoraan että median välityksellä.

ANNE KORKIAKOSKI viestintäjohtaja PETRI LASSI aluejohtaja, Keski-Suomi Elisa Oyj

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Kohtuuden pitää riittää – työelämässäkin

Lyhyet

Jyväsjärvi ja Rantaraitti ovat Jyväskylän keuhkot

Kulmuni on paras johtaja keskustalle

Lyhyet

Äänestäjien tahdosta viis

Tourujoen luontopolku ei ole mikään jätepiste

Lyhyet

Ydinvoima turvallista

Veronmaksajana saa ihmetellä Uuraisten valokuitupäätöksiä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.