En tue Natoa enkä sotaseikkailuja

Kun sotilasliitto Naton ja Yhdysvaltain etujen ajajana kunnostautunut kokoomus on ollut Suomen suurin puolue, on ollut luonnollista että Suomea ajetaan Naton jäseneksi kuin käärmettä pyssyyn.

Mitä pienempi kannatus Natolla on kansan parissa, sitä innokkaammin tohtorit, päätoimittajat ja kenraalit, muutamia ryhmiä mainitakseni, ovat laulamassa seireenilauluja Naton ihanuudesta.

Ovatko viime sodan kokemukset jo unohtuneet, voivatko aikuiset ihmiset oikeasti haluta suomalaisia kuolemaan vieraitten maitten sotakentille?

Natoon kuuluminen edellyttäisi myös suomalaisten osallistumista Nato-sotaseikkailuihin ja Natolla on aina muutama sota käynnissä.

Venäjä on selväsanaisesti ilmoittanut Suomen ja Ruotsin mahdollisen Nato-jäsenyyden johtavan vastatoimiin – ja ne toimet eivät lisää Suomen turvallisuutta. Mahdollista olisi jopa koko Kannaksen muuttaminen sotilasalueeksi, jolloin Karjalan palauttajien kotiseuturetket loppuisivat.

Kenraaleja tietysti kiinnostavat suuret asekaupat, pieniä ja suuria lahjuksia olisi tulossa. Lahjukset nimittäin kuuluvat asekauppoihin kuin nenä päähän.

Vuosikymmeniä kestäneen naapuriystävyyden ja rauhan puolustajana en voi olla tukemassa kenenkään sotaseikkailuja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Mielipide: Kaukolämmön kilpailukyvystä huolehdittava

Mielipide: Liikenteeseen saatava ennakoivaa silmäpeliä

Mielipide: Tasa-arvo ei ole kehollista

Lyhyet

Lyhyet

Korona vallan välineenä?

Mielenterveys- palvelut nyt tiukassa

Asunto-osakkeiden siirrot on tutkittava

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.