Faktat edellä

Perussuomalaisena kannatan puolueen ohjelmaa kaikkinensa, myös maahanmuuttopolitiikan osalta. Kotoutumisella tarkoitan perussuomalaista kotouttamista, sitä jossa maahanmuuttajasta tulee Suomeen iloinen veronmaksaja.

Työtä tekevät ja töihin tänne tulevat maahanmuuttajat ovat tervetulleita. Se on eri asia kuin paperittomat maahanmuuttajat, joista nyt on noussut suurin meteli. Toivon, että asiat osattaisiin erottaa toisistaan, mennä faktat edellä.

Mutta mitähän tapahtuisi, jos maahanmuuttokeskusteluun ladattu energia kohdistettaisiinkin niihin suomalaisiin yrityksiin, jotka eivät maksa tänne yhteisöveroaan? Joka vuosi jää miljoonien, jopa miljardien eurojen verot tulouttamatta Suomeen. Tänne verosuunnittelun avulla maksamatta jäävien verojen arvo on monta kertaa enemmän kuin mitä maksetaan sote-maksuina.

Suomi haluaa säilyttää hyvinvointivaltion maineen, kaunoisen kuvan. Jotta mainetta voidaan pitää yllä, täytyy meidän nyt jo oikeasti alkaa miettimään, mistä ne varsinaiset yhteiskunnan tulovirrat muodostuu. Nuorten tyttöjen hyväksikäyttö vähenisi ja elämä laatu paranisi loppuelämäksi.

Seppo Hiltunen

Jyväskylä

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Painavaa asiaa aktiivi- mallista

Opintotuen tulovalvonta on perusteellisesti ohjeistettu

Ylös, ulos ja virkeillä aivoilla oppimaan

Lyhyet

Lyhyet

Keuliiko sote-mopo jo ennen starttia?

Lastensuojelun nimissä tapahtuu vääryyksiä

Toukofestin jatko on auki

Älkää unohtako toisianne

Sokkarin vessat siisteiksi

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.