Faktat edellä

Perussuomalaisena kannatan puolueen ohjelmaa kaikkinensa, myös maahanmuuttopolitiikan osalta. Kotoutumisella tarkoitan perussuomalaista kotouttamista, sitä jossa maahanmuuttajasta tulee Suomeen iloinen veronmaksaja.

Työtä tekevät ja töihin tänne tulevat maahanmuuttajat ovat tervetulleita. Se on eri asia kuin paperittomat maahanmuuttajat, joista nyt on noussut suurin meteli. Toivon, että asiat osattaisiin erottaa toisistaan, mennä faktat edellä.

Mutta mitähän tapahtuisi, jos maahanmuuttokeskusteluun ladattu energia kohdistettaisiinkin niihin suomalaisiin yrityksiin, jotka eivät maksa tänne yhteisöveroaan? Joka vuosi jää miljoonien, jopa miljardien eurojen verot tulouttamatta Suomeen. Tänne verosuunnittelun avulla maksamatta jäävien verojen arvo on monta kertaa enemmän kuin mitä maksetaan sote-maksuina.

Suomi haluaa säilyttää hyvinvointivaltion maineen, kaunoisen kuvan. Jotta mainetta voidaan pitää yllä, täytyy meidän nyt jo oikeasti alkaa miettimään, mistä ne varsinaiset yhteiskunnan tulovirrat muodostuu. Nuorten tyttöjen hyväksikäyttö vähenisi ja elämä laatu paranisi loppuelämäksi.

Seppo Hiltunen

Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Muutetaan maailmaa!

Lyhyet

Lyhyet

Uusi sairaala Nova raiteilleen

Ilmastonmuutos saadaan vielä kuriin yhteisvoimin

EU ja Suomi nyt kurdien tueksi

Lyhyet

Lyhyet

Uuden sairaalan supernova

Ilmastonmuutos uhkaa tyttöjen oikeuksia jo nyt

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.