Hallituksen uskottavuus koetuksella

Horjuuko Suomessa usko hallituksen kykyyn hoitaa maamme asioita järkevästi? Näin uskon etenkin viimeisten aikaansaannosten pohjalta. Elinkeinoelämän rattaat eivät pyöri toivotulla tavalla, ja se johtaa moninaisiin ongelmiin. Puutullikiistassa ei ole näkynyt ratkaisua, eikä sen seurauksena ole kyetty pikaisiin ja kestäviin ratkaisuihin, ajoissa puuraaka-aineen turvaamiseksi teollisuuden käyttöön.

Pääuutisaiheena on usein pääministerimme naisasiat, vaalirahoituksesta kysyttäessä Matti Vanhaselta saadaan vastukseksi: "Niinhän muutkin tekevät. Tehkää välikysymys". Eriarvoistuvassa yhteiskunnassa kokoomus vaatii veronkevennyksiä, pienituloisten kustannuksella, korottaen monia palvelumaksuja. Kotitalousvähennyksen rajaa korotettiin työllisyyden nimissä. Porvarit haluavat erottua joukosta piikoineen ja renkeineen.

Järkyttävien Kauhajoen tapahtumien jälkeen pääministerimme tyytyy vain surkuttelemaan ja pahoittelemaan syntynyttä tragediaa. Meidän hallituksessa ei syyllisiä löydy. Hiljaista on ja ruususen uni jatkuu.

Tuomo Leinonen Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Helppo ja hyvä teko

Hallituskolmikon tarjoamat vastaukset eivät vakuuta

Ystävien merkitys

Mikä kuntapäättäjiä oikein vaivaa?

Lyhyet 15.7.

Lyhyet 15.7.

Hyönteiskato voi iskeä ihmiskuntaan todella nopeasti

Rakkaan läheisen lähtö on aina iso muutos

Syrjäytyminen juurihoitoon

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.