Hallitus, alamainen pyytää armoa

Yhtenä ”nöyränä” alamaisenanne uskallan pyytää teiltä armoa meitä kurjissa maaseutukunnissa asuvia kohtaan, keskeyttäkää onneton kuntaliitosharjoittelunne ja keskittäkää kaikki tallella oleva toimintatarmonne isänmaamme hyvinvoinnin kannalta huomattavasti tärkeimpien asioiden hoitamiseen.

Vastavuoroisesti lupaan omalla pienellä osallani toimia niin, että kotikuntani päättäjät pyrkivät tasapainottamaan taloutemme sellaiseen kuntoon, ettei meitä tulla koskaan liittämään pakolla varattomaan Jyväskylän suurkaupunkiin.

Pyydän myöskin että noudatatte pääministeri Jyrki Kataisen uuden vuoden tervehdyksessään painottamia tärkeitä periaatteita: ylhäältä päin sanelu ei enää toimi, koska ihmiset sitoutuvat muutoksiin paremmin, kun heillä on mahdollisuus vaikuttaa niihin. Enää ei koeta oikeana, että joku ylhäältä tekee elämäämme koskevia keskeisiä valintoja puolestamme.

Myös luottamusta päättäjien ja kansalaisten välillä tulee kohentaa.

Mielestäni edellä olevaan kuuluu erittäin tärkeänä osana myöskin se, että toimitte rehellisesti ja tuotte päättämänne asiat kaikilta osin avoimesti kansalaisille tiedoksi, vaikka ne olisivat suosionne kannalta epäedullisia.

Jos teillä ei ole tietoa eikä ymmärrystä siitä, mihin tärkeisiin asioihin toimintanne pitäisi kohdistaa niin kannattaa tutustua Björn Wahlroosin äskettäin haastattelussaan antamiin erinomaisiin ja ilmaisiin neuvoihin hallituksellenne.

Arvo Tammela

Laukaa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Kaupunkipyörät ovat osa ketterän kestävää liikkumista

Suomipop, pyörätuolit ja taksien kyydit

Valvonta on yhteistyötä

Hallitus vie meitä kerrostaloihin

Lentäen vai netitse?

Lyhyet

Lyhyet

Kulmuni on paras johtaja keskustalle

Lyhyet

Kohtuuden pitää riittää – työelämässäkin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.