Huhtasuolla kiitosten aika

Kiitokset kaikille niille erinomaisille yhteistyökumppaneille, jotka ovat olleet kehittämässä Huhtasuon aluetta yhdessä vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa. Huhtasuon alueella on perinteisesti tehty vapaaehtoistyötä, ja nyt sitä tuetaan Jyväskylän kaupungin Hyvinvointia Huhtasuolle -hankkeella. Kaupungin lisäksi kiitos kuuluu Huhtasuon hyvinvoinnista aktiivisesti kiinnostuneelle medialle.

Kaikki yhdessä tekemämme on myös yhteisesti käytettävissä. Huhtasuon alueen asukkaat sekä koululaiset opettajineen ovat tervetulleita tutustumaan yhteistyönä rakentamaamme Vuorilammen laavuun. Rakentaminen jatkuu, laavun ympäristöä on tarkoitus kehittää luontoretkeilyyn ja luontoon tutustumiseen.

Meillä on jo kokemus monipuolisista tapahtumista. Järjestämme jatkossakin iltatilaisuuksia alueen asukkaita monipuolisesti palvelevassa Kylätoimistossa, jossa tarjolla on naisten ja miesten iltoja sekä yhteislauluiltoja.

Suuren suosion saanut miesten ilta Kylätoimistossa on vuorossa taas tiistaina 25.11. kello 18. Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pauli Partanen välittää Jyväskylän kaupungin kuulumiset ja naurukouluttaja Vesa Karvinen kertoo, miten nauru muuttuu energiaksi.

Seppo Hiltunen

Jyväskylä, Pupuhuhta

Kirjoituksen tapahtumatietoa korjattu klo 9.10: Miesten ilta järjestetään 25.11. eikä tänään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Metsiä älköön hävitettäkö

Raskaussyrjintää on kunnissa yhä aivan liikaa

Pyöriä nuorille vai kuljetusapua vanhuksille?

Miksi päättäjiä ei kiinnosta tieteellinen tieto metsistä?

Akkujen metallit kaupan

Kaupunkipyörät ovat osa ketterän kestävää liikkumista

Suomipop, pyörätuolit ja taksien kyydit

Valvonta on yhteistyötä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.