Iskelmämusiikin juhlaa Kari Tapion muistokonsertissa

Nautin ja viihdyin Sydämeni lyö – Kari Tapio 70-vuotta -juhlakonsertissa torstai-iltana 29.10. Jyväskylän Paviljongissa.

Ohjelma antoi hienon kuvan merkkihenkilöstä. Hänen Orkesterinsa, dir. Jani Jalkanen ja solistit tulkitsivat maestroa upeasti. Täysi sali palkitsi esitykset toistuvin aplodein, lopuksi seisaaltaan.

Konsertin henki ja tunnelma oli innostunut, jopa hurmioitunut. Komppi, soolot ja sointi soivat hillitysti balanssissa. Solistit lauloivat hyvin “karitapiomaisesti”. Konsertti todisti, että Jalkasen pojilla (Jani, Jiri ja Joona) musiikki on ilmiselvästi geeneissä.

Vastikään julkaistulla albumilla on yksi uusi kappale, jota ei ole aiemmin esitetty. Herkkä ja koskettava ”Sydämeni lyö”. Sen on säveltänyt Erik Lindström ja sanoittanut Aappo I. Piippo.

Konsertissa kappale kuultiin nauhalta Kari Tapion esittämänä. Ohjelmaan sisältyi hengellinen kappale “Valoon päin”, jonka on säveltänyt Veikko Samuli ja sanoittanut Kari Tapio.

Monille illasta jäi mieleen rokkibiisi. Sen sanat, soolot ja tempo eivät voineet jättää kuulijaa kylmäksi. Kuuluihan rockmusiikki Kari Tapion normaaliin ohjelmistoon.

Kiitos onnistuneesta juhlakonsertista!

Juhlakiertueessa on kolmisenkymmentä konserttia. Niistä viimeisin on 29.11.Pieksämäellä. Siellä avataan ja vihitään käyttöön Kari Tapio -museo, jossa on esillä hänen esiintymisasujaan sekä kulta- ja platinalevyjään.

Lasse Rönkä

Joutsa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Punamultabudjetti kasvattaa ostovoimaa

Vastuu ja politiikka

Todistusvalinta ei vanhoja ylioppilaita muistele

Halpatyö kelpaa – ja silti sitä voi surutta moittia

Muutetaan maailmaa!

Lyhyet

Lyhyet

Uusi sairaala Nova raiteilleen

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.