Iskelmämusiikin juhlaa Kari Tapion muistokonsertissa

Nautin ja viihdyin Sydämeni lyö – Kari Tapio 70-vuotta -juhlakonsertissa torstai-iltana 29.10. Jyväskylän Paviljongissa.

Ohjelma antoi hienon kuvan merkkihenkilöstä. Hänen Orkesterinsa, dir. Jani Jalkanen ja solistit tulkitsivat maestroa upeasti. Täysi sali palkitsi esitykset toistuvin aplodein, lopuksi seisaaltaan.

Konsertin henki ja tunnelma oli innostunut, jopa hurmioitunut. Komppi, soolot ja sointi soivat hillitysti balanssissa. Solistit lauloivat hyvin “karitapiomaisesti”. Konsertti todisti, että Jalkasen pojilla (Jani, Jiri ja Joona) musiikki on ilmiselvästi geeneissä.

Vastikään julkaistulla albumilla on yksi uusi kappale, jota ei ole aiemmin esitetty. Herkkä ja koskettava ”Sydämeni lyö”. Sen on säveltänyt Erik Lindström ja sanoittanut Aappo I. Piippo.

Konsertissa kappale kuultiin nauhalta Kari Tapion esittämänä. Ohjelmaan sisältyi hengellinen kappale “Valoon päin”, jonka on säveltänyt Veikko Samuli ja sanoittanut Kari Tapio.

Monille illasta jäi mieleen rokkibiisi. Sen sanat, soolot ja tempo eivät voineet jättää kuulijaa kylmäksi. Kuuluihan rockmusiikki Kari Tapion normaaliin ohjelmistoon.

Kiitos onnistuneesta juhlakonsertista!

Juhlakiertueessa on kolmisenkymmentä konserttia. Niistä viimeisin on 29.11.Pieksämäellä. Siellä avataan ja vihitään käyttöön Kari Tapio -museo, jossa on esillä hänen esiintymisasujaan sekä kulta- ja platinalevyjään.

Lasse Rönkä

Joutsa

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Loikkaukset väärin äänestäjiä kohtaan

Ilmastonmuutoksen saa kuriin vain kulutusta vähentämällä

Ei enää uusia tasaveroja, Jyväskylä!

Lyhyet 27.5.

Lyhyet 26.5.

Metsäteollisuuden talousmetsät eivät sovellu luontoretkeilijöille

Suomi on ilmastorikollinen

Luonnon hävityksen kauhu odottaa meitäkin Laukaassa

Onko masentunut ihminen sairas?

Lyhyet 25.5.

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.