Itsenäisesti ajatteleville vain 4 000 euroa tukea

Perussuomalaiset Nuoret on päässyt ensimmäistä kertaa opetusministeriön avustuksen piiriin. Haimme 4 750 euron avustusta toimintaamme vuodelle 2008. Myönnetty summa oli 4 000 euroa.

Muut poliittiset nuorisojärjestöt saivat avustuksia seuraavasti: Kokoomuksen Nuorten Liitto 593 000 euroa, Kommunistinen nuorisoliitto 6 000 euroa, Sosialidemokraattiset Nuoret 566 000 euroa, Suomen Keskustanuoret 634 000 euroa, Suomen Kristillisdemokraattiset Nuoret 35 000 euroa, Svensk Ungdom 205 000 euroa, Vasemmistonuoret 288 000 euroa ja Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto 60 000 euroa. Lisäksi avustuksia annettiin myös poliittisille opiskelijajärjestöille. Näiden avustusten päälle monet kunnat antavat avustuksia suurimmille poliittisille nuorisojärjestöille paikalliseen toimintaan.

Kun ottaa huomioon avustuksemme pienuuden, voimme olla tyytyväisiä siihen, että jäsenmäärämme kasvaa tällä hetkellä niin reaalisesti kuin prosentuaalisesti selvästi nopeinta tahtia verrattuna muihin poliittisiin nuorisojärjestöihin. Myös nuorisovaaleissa 2007 mitattu kannatuksen kasvu Perussuomalaisille antaa viitteitä entistä valoisammasta tulevaisuudesta. Kannatuksemme oli 7,7 prosenttia. 18-29 -vuotiaiden keskuudessa saimme Hesarin 6.2.2008 julkaisemassa gallupissa 5,5 prosentin kannatuksen.

Kuten yllä olevasta voi päätellä, perussuomalaisuus ja Perussuomalaisten Nuorten toiminta ei perustu ensisijaisesti rahaan, vaan aatteeseen, jonka kannatus on vakaassa kasvussa. Vuotuinen budjettimme on n. 10 000 euroa, mikä on varsin edullinen hinta yhteiskunnalle siitä, että suomalaisilla nuorilla on mahdollisuus toimia monikulttuurikriittisessä ja kansallisvaltiota korostavassa nuorisojärjestössä, joka ajattelee ja jossa ajatellaan itsenäisesti.

VESA-MATTI SAARAKKALA puheenjohtaja Perussuomalaiset Nuoret ry Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Syyttäjälaitoksemme rämpii vakavassa kriisissä

Vaajakoski nyt täysi sumppu

Puolustan oikeutta – ja lakien mukaan

Vaihtoehtoja tarvitaan

Kansanedustaja Kotiahon harhainen identiteettipolitiikka

Lyhyet

Lyhyet

Hallitseeko Suomea todella vihervasemmisto?

Kansanedustaja lasketteli haittapuhetta?

Kotiaholta väärä väite Jämsän vastaanottokeskuksesta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.