Jamko järjestää monenlaista aktiviteettia opiskelijoille

Tiistaina 23.9. Keskisuomalaisessa nimimerkillä Ärsyttää lyhyen mielipidekirjoituksen raittiiden opiskelijoiden huomioimisesta kirjoittaneelle Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Jamko toteaa vastineena, että opiskelijakunta Jamko pyrkii toiminnassaan huomioimaan mahdollisimman laajasti opiskelijoiden tarpeita ja toiveita hyvinvoinnin edistämiseksi.

Järjestämiemme tapahtumien päätavoite on saada opiskelijat tutustumaan toisiinsa sekä viettämään rentouttavaa ja hauskaa aikaa keskenään. Kaikki tapahtumat järjestävät opiskelijat itse, joten parhaiten järjestettäviin aktiviteetteihin pystyy vaikuttamaan tulemalla toimintaan mukaan. Jamkon toiminnan suuntaviivat tekee opiskelijoista vaaleilla valittu edustajisto ja edustajistovaaleihin voi parhaillaan ilmoittautua ehdokkaaksi.

Opiskelijakunta Jamko järjestää vuosittain noin 2-3 suurta viihdepainotteista massatapahtumaa yökerhossa. Näiden lisäksi Jamko järjestää monia muita tapahtumia jäsentensä toiveiden mukaisesti. Esimerkkeinä lukuvuoden avajaispiknik Lounaispuistossa rennon ohjelman ja mukavan yhdessäolon merkeissä, lokakuussa taas alkavat touhutorstait, hyvinvointi- ja ympäristöviikot sekä suursuosion saanut lapsiperheille suunnattu tenavatiistai.

Kattavat liikuntavuoromme palvelevat laajasti opiskelijoita fyysisen kunnon kohottamiseksi ja ylläpitämiseksi sekä henkisen vireystilan nostamiseksi. Erilaisissa aktiivisissa opiskelijatiimeissämme opiskelijat tekevät yhdessä mielekästä toimintaa muun muassa tapahtumien järjestämisen ja oikeuksien puolustamisen merkeissä. Tiimit ovat avoimia kaikille, joten tervetuloa mukaan toimintaan!

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Jamkon puolesta:

MIIKA TOIVANEN hallituksen puheenjohtaja HENRI SEPPÄNEN hallituksen varapuheenjohtaja Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

LyhyetKesätapahtumat kiertoon, rallit Seinäjoelle, tangomarkkinat tänne.Ja Ailamarista kuningatarEn ole koskaan syönyt pizzaa tahi hampurilaista, en ole somessa, mutta pärjäilen. Sh, kun olen vältän näitä.

Kaupunki ei välitä melusaasteesta

Masennuseläkkeet ovat kestämättömällä tasolla

Psyyken lääkintä on viimeinen keino

Lyhyet

Kansallisarkisto, sotiemme historian tutkimus ja SS-olettamukset

Avoin kirjeeni kansanedustajille

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.