Joutopäivät tarvitaan jatkossakin

Joutsa, Leivonmäki ja Luhanka ovat olleet viimeisten viikkojen aikana hyvin esillä mahtavien konserttien ja muiden tapahtumien takia.

Kesäkonserttien sarjan aloitti hyväntekeväisyyskonsertti ja Seppo Pänkäläisen 40-vuotistaiteilijajuhla Joutsan kirkossa 23.6. Esiintyjiä oli yli 50. Paikalle saapui noin 500 kuulijaa.

Seuraavana sunnuntaina 30.6. oli Luhangan musiikkiyhdistyksen järjestämä konsertti Luhangan kesäkirkossa. Konsertissa esiintyi Samuli Edelmann ja kuulijoita oli noin 800. Molemmat konsertit tukivat aluellista syöpätyötä.

Joutsan Joutopäivien kirkkokonsertti oli 4.7. Joutsan kirkossa, jossa esiintyivät Leena Kosola ja Maria Väinölä. Erittäin korkeatasoinen konsertti jäi kuulijamäärältään vähäiseksi, noin 50 henkilöön.

Talkooteatterin esitys sunnuntaina 7.7. oli todella menestys. Talomuseon teatteripaikat olivat kysyttyjä esiintymisen alkaessa. Todella hyvä esitys päätti tämän vuoden Joutopäivät

Vaikka Joutopäiviä sadekin rankaisi, tunnelma kohosi loppua kohti ja entiset kävijätavoitteet ovat luvassa täyttyä lähivuosien aikana. Jos yrittäjät eivät olisi ottaneet järjestelyitä vastuulleen, olisi kunnanjohtajan esittämä Joutopäivien lopetus ollut toteutumassa.

Rauno Ahola

Joutsa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Kulmuni on paras johtaja keskustalle

Lyhyet

Kohtuuden pitää riittää – työelämässäkin

Lyhyet

Kolumni: Jyväsjärvi ja Rantaraitti ovat Jyväskylän keuhkot

Tourujoen luontopolku ei ole mikään jätepiste

Lyhyet

Ydinvoima turvallista

Veronmaksajana saa ihmetellä Uuraisten valokuitupäätöksiä

Äänestäjien tahdosta viis

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.