Joutopäivät tarvitaan jatkossakin

Joutsa, Leivonmäki ja Luhanka ovat olleet viimeisten viikkojen aikana hyvin esillä mahtavien konserttien ja muiden tapahtumien takia.

Kesäkonserttien sarjan aloitti hyväntekeväisyyskonsertti ja Seppo Pänkäläisen 40-vuotistaiteilijajuhla Joutsan kirkossa 23.6. Esiintyjiä oli yli 50. Paikalle saapui noin 500 kuulijaa.

Seuraavana sunnuntaina 30.6. oli Luhangan musiikkiyhdistyksen järjestämä konsertti Luhangan kesäkirkossa. Konsertissa esiintyi Samuli Edelmann ja kuulijoita oli noin 800. Molemmat konsertit tukivat aluellista syöpätyötä.

Joutsan Joutopäivien kirkkokonsertti oli 4.7. Joutsan kirkossa, jossa esiintyivät Leena Kosola ja Maria Väinölä. Erittäin korkeatasoinen konsertti jäi kuulijamäärältään vähäiseksi, noin 50 henkilöön.

Talkooteatterin esitys sunnuntaina 7.7. oli todella menestys. Talomuseon teatteripaikat olivat kysyttyjä esiintymisen alkaessa. Todella hyvä esitys päätti tämän vuoden Joutopäivät

Vaikka Joutopäiviä sadekin rankaisi, tunnelma kohosi loppua kohti ja entiset kävijätavoitteet ovat luvassa täyttyä lähivuosien aikana. Jos yrittäjät eivät olisi ottaneet järjestelyitä vastuulleen, olisi kunnanjohtajan esittämä Joutopäivien lopetus ollut toteutumassa.

Rauno Ahola

Joutsa

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Virheellinen metsävero- väite SDP:stä

Isot ja pienet asiat sekaisin

Lyhyet

Lyhyet

Influenssarokotuksesta vapaa- ehtoinen terveydenhoitoalalla

Lasten ja nuorten hätään pitää vastata

Poliittiset intohimot ajoivat ammatillisen otteen ohitse

Jyväskylä on nostettava MAL-sopimusten piiriin

Lentämiselle pitää säätää isot verot

Koulut mukaan ilmastotyöhön

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.