Joutopäivät tarvitaan jatkossakin

Joutsa, Leivonmäki ja Luhanka ovat olleet viimeisten viikkojen aikana hyvin esillä mahtavien konserttien ja muiden tapahtumien takia.

Kesäkonserttien sarjan aloitti hyväntekeväisyyskonsertti ja Seppo Pänkäläisen 40-vuotistaiteilijajuhla Joutsan kirkossa 23.6. Esiintyjiä oli yli 50. Paikalle saapui noin 500 kuulijaa.

Seuraavana sunnuntaina 30.6. oli Luhangan musiikkiyhdistyksen järjestämä konsertti Luhangan kesäkirkossa. Konsertissa esiintyi Samuli Edelmann ja kuulijoita oli noin 800. Molemmat konsertit tukivat aluellista syöpätyötä.

Joutsan Joutopäivien kirkkokonsertti oli 4.7. Joutsan kirkossa, jossa esiintyivät Leena Kosola ja Maria Väinölä. Erittäin korkeatasoinen konsertti jäi kuulijamäärältään vähäiseksi, noin 50 henkilöön.

Talkooteatterin esitys sunnuntaina 7.7. oli todella menestys. Talomuseon teatteripaikat olivat kysyttyjä esiintymisen alkaessa. Todella hyvä esitys päätti tämän vuoden Joutopäivät

Vaikka Joutopäiviä sadekin rankaisi, tunnelma kohosi loppua kohti ja entiset kävijätavoitteet ovat luvassa täyttyä lähivuosien aikana. Jos yrittäjät eivät olisi ottaneet järjestelyitä vastuulleen, olisi kunnanjohtajan esittämä Joutopäivien lopetus ollut toteutumassa.

Rauno Ahola

Joutsa

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Pikapolitiikka vaarantaa koulutuksen kehittämisen

Lyhyet

Koiran kanssa et ole yksinäinen

Päivystys toimii Jyväskylässä hyvin

Lyhyet

Lyhyet

Hippos ei ole mikään hiilinielu

Maaseutu ja taajamien reunat Suomen suuri mahdollisuus

Jyväskylä ei säästä suolistosyövän seulonnoissa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.