Juhlat vaarassa

Vallan kammareihin suurella rahalla ja värimainoksilla ängennyt työväenpuolue laittaa suomalaisia käytöksiä ja käytäntöä uuteen uskoon.

Presidentistä tehdään vain sonninäyttelyjen avaaja ja syksymyöhällä pidettävien itsenäisyysjuhlien kättelijä. Suomen liityttyä EU:n jäseneksi on tosin koko itsenäisyyskin hieman kiistanalainen asia.

Linnan juhlissa tänä vuonna tapahtuneet katastrofit ja kansalaisia syvästi järkyttäneet tapahtumat nostavat myös mustia pilviä linnan ylle.

Leskirouva Kaarina Suonperä sai lievän shokin havaitessaan erään vieraan juovan kahvia lusikka kupissa. Eikö arvon henkilö todella tiennyt lusikan olevan suuri vaara silmän terveydelle?

Ilkka Kanerva joutui epäilemään, ovatko boolimalja ja tiskivesiastia vaihtaneet paikkaa. En tiedä, jouduttiinko käsidesitkin juomaan viinan loputtua.

Ettei boolimalja olisi ollut jo kaamea kokemus, niin vielä tuli ruuan loppuminenkin eteen. Ilmeisesti vieraat olivat viikon paastonneet odottaessaan ilmaista ruokaa.

Eräs kepun kansanedustaja kipaisi katsomaan Hurstin ruokajonoon, minkälainen on menu ja gurmee. Ilmeisesti ei ollut hyvä, koska muita kansanedustajia ei Hurstin juhlassa näkynyt, kutsuista huolimatta.

Kun seurasi linnan juhlia ja Hurstin itsenäisyysjuhlaa, avautui näkemys siitä, kuinka suuri juopa on eliitin ja tavallisen kansan välillä.

Herää suuri epäilys, onko maassa todella lama vai onko sekin mainostoimistojen keksintö.

Rahasta ei todella ole pulaa, kun sitä ohjataan eliitin harrastuksiin. Linnan juhlat, sotilaita maailman äärissä, aseilla pullistellaan kuin oltaisiin isokin maa ym.ym. Kallis sirkus pyörii ympärillämme entistä useammin.

REINO WELLING Jämsänkoski

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Ei auta pelkkä raha ja mitoitus

Numerot kertovat aina ihmisistä, kokoomus

Ken on syyllisin?

Vähäpäästöiseen liikenteeseen Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

Lyhyet

Lyhyet

Enää ei kyläillä naapurissa

Maksuväline- petosta ei todettu

Ellun Kanoilta ei juuri osteta

Kyllön terveysaseman asiakaspalvelu ei toimi

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.