Juhlinta meni överiksi

On ikävää ja surullista katsottavaa sellainen juhlinta, jota näytettiin Leijonien kultajuhlahumussa. Kysyä sopii, missä ovat hyvät käytöstavat.

Olisiko anteeksipyynnön paikka?

Moiseen juhlintaan on kulttuuriministerinkin syytä puuttua, eikä ainakaan tukea yhteiskunnan varoilla tämän kaltaista juhlintaa. Vai tulisiko tukea vähentää?

En ole "raivoraittiuden" kannattaja, mutta jos on joskus otettava, niin tapahtukoon se omilla kustannuksilla ja hyväksyttävällä tavalla.

Mielestäni on vastuutonta puolustella käyttäytymistä sillä, että niinhän kaikki tekevät. Väite ei pidä paikkaansa, niin eivät kaikki tee, eivätkä toivo toistenkaan niin tekevän.

Ja Jukka Jalonenkin puolustelee sillä, että kyllä nuoret ja lapsetkin tämän ymmärtävät. Joo, kyllä varmaan ymmärtävät ja ottavat siitä esimerkkiä elämän taipaleelle.

Tulkoon vielä mainittua yleisön käyttäytyminen pelien katsomoissa: voi sitä huutamista, kiroamista, pelaajien ja tuomareiden haukkumista, mitä siellä kuulee.

Kyllä olisi syytä kielenkäytön parantamiseen ja siistimiseen. Ajatelkaa ja miettikää sitä, millaista esimerkkiä sillä nuorillemme ja lapsillemme näytetään.

Hyvät elämäntavat ja toisten kunnioittaminen kunniaan.

MATTI KEKKONEN Uurainen, Höytiä

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Kirja on seikkailu

Vanhus- asiassa tarvitaan ryhtiliike

Kotoutus on hyvällä mallillla

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Tekeekö seksuaalikasvatus nuorista helppoja uhreja?

Tulevaisuuden hoiva

Numerot kertovat aina ihmisistä, kokoomus

Ken on syyllisin?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.