Kärsitkö puolisosi peleistä?

Teen Kuopion yliopistossa sosiaalipsykologian pro gradu

-tutkielmaa kumppanin peliongelman vaikutuksista puolison elämään. Tutkielmassa saatuja tuloksia voidaan hyödyntää jatkossa peliongelmaisten läheisten selviämisen ja hyvinvoinnin tukemisessa.

Kirjoita minulle kokemuksestasi! Voit kirjoittaa nimettömänä ja haluamallasi tavalla oman tarinasi elämästä peliongelmaisen kanssa. Voit kertoa siitä, mitä puolison peliongelma on omassa elämässäsi aiheuttanut ja miten se on vaikuttanut parisuhteeseenne.

Alkuperäiset tarinat tulevat vain tutkijan käyttöön. Tutkielmassa tarinoista julkaistaan otteita, joista henkilönimet ja tunnistetiedot muutetaan yksityisyyden suojan turvaamiseksi. Kirjoituksista ei makseta palkkiota, eikä niitä palauteta takaisin. Jos haluat saada tietoa valmistuneesta tutkielmasta, liitä yhteystietosi mukaan.

Toivon, että lähetät tarinasi 20.1. mennessä sähköpostilla osoitteeseen puolisontarina@luukku.com tai postitse osoitteeseen: Johanna Marttinen, Kuopion Yliopisto, Sosiaalipolitiikan ja sosiaalipsykologian laitos, PL 1627, 70211 Kuopio.

Lisätietoja voit kysyä Johanna Marttiselta (marttine@hytti.uku.fi ) tai tutkielman ohjaajalta Maritta Itäpuistolta (maritta.itapuisto@jkl.fi).

Kiitokset avustasi!

JOHANNA MARTTINEN Kuopio

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet 25.5.

Koulussa huomio perustaitoihin

Alle 18-vuotiaan työllistäminen on vastuullinen teko

Hallitusohjelmaan kansallinen talous- taidon ohjelma

Sain hyvää palvelua

Suomen puolesta Euroopan unionissa

Lyhyet 24.5.

Lyhyet 24.5.

Pidetään seurakunnassa syli avoimena partiolaisille

Päihteiden myynnin ikärajoja on valvottava

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.