Kansanedustajan mielipidekirjoitus: Laittomille maksutta diabeteslääkkeet – suomalaisilta leikataan

Äänestäjien oikeudentaju on ollut koetuksella viime kuukausina. Sadat suomalaiset ovat ottaneet minuun yhteyttä ja vaatineet toimia kuluttajasuojansa varmistamiseksi. He ovat tuominneet eduskunta- ja valtuustoryhmistämme loikanneet kansanpettureiksi.

Olenkin jättänyt muutosesityksen vaalilakiin luottamustoimien haltijoiden tehtävien hoidosta mahdollisissa loikkaustapauksissa. Enhän minäkään hyväksyisi, jos vaikkapa ostaisin sähköauton ja kesken ajon kauppias tulisi vaihtamaan sen isomoottoriseen urheiluletukkaan, jossa on täysin erilaiset ajo-ominaisuudet.

Äänestäjien kuluttajansuojaa vahvistava esitykseni on, että mikäli henkilö vaihtaa ryhmää tai siirtyy perustettavaan uuteen ryhmään, hänen tilalle nousisi varajäsen ja loikkaaja olisi sivussa seuraaviin vaaleihin asti. Seuraavissa vaaleissa hän voisi olla mukana uuden ryhmän ehdokkaana.

Punkalaitumen Sanomat julkisti esitykseni 16.11., ja Suomen Uutiset uutisoi siitä seuraavana päivänä. Positiivinen palaute on ollut runsasta. Niissä on korostettu, että Lex-Hakkarainen varmistaisi äänestäjien kuluttajansuojan toteutumisen. Näinhän se on, koska äänestäjät tekevät päätöksen ensisijaisesti vaaliliiton eli puolueen ohjelmissa esitettyjen asioiden pohjalta.

Samaan aikaan, kun suomalaisilta leikataan rajusti lääkekorvauksia, avasivat demarit ja vihervasemmisto kokoomuslaisten hiljaisella siunauksella koko maailmalle sosiaali- ja terveysaseman. Perussuomalaiset yrittivät viimeiseen saakka estää tätä mielettömyyttä Helsingin valtuustossa. Saimme palkkioksi rasisti- ja törkysyytösryöpyn. Helsingin päätöksen pohjalta romanialaiset, irakilaiset ja monet muut henkilö- ja matkustajapaperinsa hukanneet saavat ilmaiseksi täyden terveyshuollon ja lääkkeet.

Vielä irvokkaammaksi päätöksen tekee se, että samaan aikaan MTV:n uutisissa Sisä-Suomen rikosylikomisario Jari Kinnunen kertoi järjestäytyneen romanialaisen rikollisliigan toiminnasta. Valepoliisitoimintaa on selvitetty ympäri maata, taustalta on aina löytynyt romanialainen.

Valepoliisi Romaniasta ryöstää suomalaisvanhuksen rahat, joita vanhus on säästänyt pystyäkseen ostamaan kallistuneet diabeteslääkkeensä. Samaan aikaan diabetesta sairastava laittomasti maassa oleva valepoliisi Romaniasta menee Helsingin terveysasemalla kaikkien jonojen ohi hakemaan saamallaan reseptillä ilmaiset lääkkeet Mannerheimintien Yliopiston Apteekista.

Demarit ja vihervasemmisto kokoomuslaisten myötävaikutuksella ovat yksissä tuumin nyt vaatimassa, että jokaiseen Suomen kuntaan avattaisiin Helsingin mallin mukaiset täyden palvelun sosiaali- ja terveyspalvelut. Palvelu ja lääkkeet olisivat maksuttomia maassa laittomasti oleville ja maahan tuleville. Palveluja pitäisi vielä kuulemma mainostaa arabian, romanian sekä venäjän kielillä, jotta ne tavoittaisivat varmasti terveysturistit.

Tämä merkitsee suomalaisten lääkekorvauksiin satojen miljoonien lisäleikkauksia. Demareiden, vihervasemmiston ja kokoomuksen lahja satavuotiaalle Suomelle: suomalaisten loputkin lääkekorvaukset leikataan, jotta laittomasti tänne tulevat ja oleilevat saavat ilmaisen terveydenhuollon lääkkeineen.

Käsi sydämelle. Onko tämä oikeudenmukaista?

Teuvo Hakkarainen

kansanedustaja (ps.)

Viitasaari

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Nyt puhuu poliisi: Hakkarainen sekoitti romanialaiset ja Suomen romanit

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Keski-Suomi liikkeelle

Sanomasi oli löysää, Wallinheimo!

Keskusta vastusti sitovaa lausumaa

Rahat potilaisiin, tuki- ja johtamispalveluja karsittava

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Mielipide: Kurdiperheen tilanne on kestämätön

Mielipide: Sähköinen äänestys otettava käyttöön Suomessa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.