Kansanedustajan virheistä korvaus

Tuoreen kansanedustajan kuukausipalkkio on 6 335 euroa.Yli 12 vuotta kansanedustajana toimineen kuukausipalkkio on vähän yli 6 811 ja puhemiehen 11 675 euroa. Palkkiot nousivat nyt 6,5 prosenttia.

Voisiko joku tehdä jotain "ansaitsevampaa" kuin nostaa palkkaa koko ajan köyhtyvässä Suomessa, jossa ei ole pian muuta elätettävää kuin poliitikot. Muut on kuolleet nälkään, laskuihin ja itsemurhiin.

Tulospalkkaus kansanedustajille siten, että tehdyistä virheistä maksetaan kansalle korvaus tai menettää korostusbonukset. Ikävä kyllä näyttää siltä, että Suomen hallinnossa ei osata laskea oikein, tai salaillaan että osataan, tai lasketaan vain itselle ja omaksi hyväksi. Fiksut päätökset on pakko ulkoistaa, tai kuunnella sopulina muita Euromaita, että osataan maksattaa pankkikriisin kulut kansalaisilla.

Järkyttävää suuntaan ollaan menossa, mutta mitään muuta kuin keskinäistä kinastelua ei puolueet saa aikaan. Toinen toisensa mollaamista. En kannattanut persuja, mutta sitä edeltänyt politiikka ajoi tilanteen umpikujaan. Nyt asiansa hoitavaa kilttiä Suomi-tyttöä uhataan vaikka millaisilla kostotoimilla. Pian se ei vain enää tottele, vaikka kuinka käskette.

TERESIA WEISS Vantaa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Nelostien siirto loi liikennesumpun

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Puun käyttö turvaa metsien hiilensidonnan

Tarvitsemme nopeat yhteydet

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.