Kauniit harjut säilytettävä

Olette ryhtyneet voimakkaasti puolustamaan kotiseutunne luonnon arvoja. Olen samaa mieltä kanssanne. Ne harvat harjumaisemat, joita vielä on jäljellä, ansaitsevat tulla säilyä tuleville sukupolville. Eivät tulevat sukupolvet voi edes aavistaa sen paikan mennyttä kauneutta, jos se tuhotaan.

Miten valtuutetut on saatu kevyin perustein moisen hankeen taakse? Kuiskaus korvaan, että "työpaikkoja", niin todellisuus katoaa.

Varmaan nämä taustavaikuttajat nauravat partaansa. Miten vähällä voitelulla ja keveillä lupauksilla nämä miehet ovat valmiit myymään tämän ainutlaatuisen maiseman. Nämä hanketahot voisivat ensin rakentaa omaan kotimaahansa ennen kuin tulevat tänne hyväuskoisten kunnanmiesten suosiota tavoittelemaan. Lähialueilta on jo kokemuksia, että lupausten pitäminen on vaikeaa.

Arvoisat valtuutetut tehkää retki Saarijärven sankarihaudoille, siellä lepäävillä miehillä on täysi äänioikeus. Kysykää, että onko kolmekymmentä hopea rahaa kyllin hyvä hinta tässä kaupassa. Jos ette kuule selvää vastausta, niin teidän sydämessänne on paha vika.

LAURI KOLJONEN Jyväskylä

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet 25.5.

Koulussa huomio perustaitoihin

Alle 18-vuotiaan työllistäminen on vastuullinen teko

Hallitusohjelmaan kansallinen talous- taidon ohjelma

Sain hyvää palvelua

Suomen puolesta Euroopan unionissa

Lyhyet 24.5.

Lyhyet 24.5.

Pidetään seurakunnassa syli avoimena partiolaisille

Päihteiden myynnin ikärajoja on valvottava

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.