Kauniit harjut säilytettävä

Olette ryhtyneet voimakkaasti puolustamaan kotiseutunne luonnon arvoja. Olen samaa mieltä kanssanne. Ne harvat harjumaisemat, joita vielä on jäljellä, ansaitsevat tulla säilyä tuleville sukupolville. Eivät tulevat sukupolvet voi edes aavistaa sen paikan mennyttä kauneutta, jos se tuhotaan.

Miten valtuutetut on saatu kevyin perustein moisen hankeen taakse? Kuiskaus korvaan, että "työpaikkoja", niin todellisuus katoaa.

Varmaan nämä taustavaikuttajat nauravat partaansa. Miten vähällä voitelulla ja keveillä lupauksilla nämä miehet ovat valmiit myymään tämän ainutlaatuisen maiseman. Nämä hanketahot voisivat ensin rakentaa omaan kotimaahansa ennen kuin tulevat tänne hyväuskoisten kunnanmiesten suosiota tavoittelemaan. Lähialueilta on jo kokemuksia, että lupausten pitäminen on vaikeaa.

Arvoisat valtuutetut tehkää retki Saarijärven sankarihaudoille, siellä lepäävillä miehillä on täysi äänioikeus. Kysykää, että onko kolmekymmentä hopea rahaa kyllin hyvä hinta tässä kaupassa. Jos ette kuule selvää vastausta, niin teidän sydämessänne on paha vika.

LAURI KOLJONEN Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Parempaa salaattia!

Monilta tuntuu unohtuneen, miksi joulua vietetään

Voiko koulun joulujuhla kirkossa olla lainvastainen?

Oppositiossa on mukavaa

Lyhyet

Oma auto kaupan pihaan?

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.