Kell onni on, se onnen kätkeköön

Nyt kun maassamme kaksi upeaa ihmistä, Sauli Niinistö ja Jenny Haukia, ovat löytäneet toisensa, menneet avioliittoon juorulehtien tietämättä, niin eihän se sovi ollenkaan! Kansanäänestys olisi pitänyt järjestää! Saako eduskunnan puhemies valita puolisokseen minkä ikäisen, minkä kokoisen tahansa? Jokaisella on muka sanomisen oikeus toisten rakastumisiin. Ja kun on vielä vaimoksi löytynyt nuori ja kaunis ja fiksu henkilö, niin kateushan vie kalatkin vedestä!

Eihän siitä mitään tule, kun on noin suuri ikäero, kuulin puuskutusta linja-autossakin. Chaplin oli paljon vanhempi kuin vaimonsa ja entäs nuo urheilijat! Kukaan ei ihmettele heitä. Ystävillämme on onnellinen perhe, vaikka vaimo on 20 v. ja mies 50. Pari lastakin.

Emme osaa olla iloisia toisten onnesta, mutta kadehtia kyllä osaamme.

Mieleen tulee presidentti Martti Ahtisaaren ajoilta eräs muisto. Vammalassa kirjallisuuspäivillä presidenttimmekin tuli sinne jalkaansa ontuen. Selän takana päiviteltiin "vaivaista miestä vallassa". Kuitenkin asioita hoidetaan terävillä aivoilla eikä jaloilla. Moni on tehnyt tärkeitä päätöksiä rullatuolista käsin.

KALEVI, MARITA, JANI JA SATU-MAIJA AHOLA Palokka

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Punamultabudjetti kasvattaa ostovoimaa

Vastuu ja politiikka

Todistusvalinta ei vanhoja ylioppilaita muistele

Halpatyö kelpaa – ja silti sitä voi surutta moittia

Muutetaan maailmaa!

Lyhyet

Lyhyet

Uusi sairaala Nova raiteilleen

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.