Kenellä vastuu narkolepsialapsista?

Vuosi sitten olimme rokotemyönteisiä ja päätimme ottaa lapsellemme sikainfluenssarokotteen, koska niin viranomaisten taholta lähes määrättiin.

Meille kerrottiin, että rokotteella ei ole mitään pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Nyt 37 lasta on sairastunut vakavasti.

Osa lapsista ei kykene enää käymään edes koulua, yksi on mm. vajonnut lähes pysyvään REM-unitilaan.

On yleisesti rokotetutkijoiden tiedossa, että rokotteet aiheuttavat myös ongelmia. Kuka kantaa nyt vastuun Suomessa 37:sta vakavasti sairastuneesta lapsesta?

Sosiaali- ja terveysministeriöstä vastattiin perheille, ettei ministeriöllä ole määrärahoja lapsiperheiden auttamiseksi.

Miksi rokotteessa käytettiin tehosteainetta, jonka haitoista tiedettiin? Nythän sitä ei uusissa rokotteissa ole.

Se on eräänlainen myönnytys meille vanhemmille. Miksi jo tiedetyistä tehosteaineen ongelmista ei tiedotettu avoimesti? Miksi tietoa pimitettiin viranomaistahoilta?

Miksi vain Suomessa ja Ruotsissa joukkorokotettiin lapsia, jopa 90 prosentin kattavuudella paikoitellen? Muissa Euroopan maissa lapsia ja raskaana olevia ei haluttu joukkorokottaa Pandemrex-rokotteella, koska sitä ei oltu riittävästi tutkittu lapsilla.

On järkyttävää huomata, miten korruptoitunutta suomalaisten viranomaisten toiminta voi olla. Jättimäinen lääkeyritys GlaxoSmithKline (GSK)rahoittaa Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tutkimuksia ja samaan aikaan THL tekee päätöksiä ostaa GSK:n valmistamia rokotteita kymmenillä miljoonilla euroilla. Nyt kaiken huipuksi sama THL tutkii lasten saamia rokotevaurioita! Onko tämä riippumatonta tutkimusta?

Onneksi oikeuskanslerille on jo tullut kanteluita kyseisestä korruptiokuviosta.

Me vanhemmat vaadimme riippumattoman tutkimusryhmän tutkimaan lapsiamme ja heidän saamiaan vaurioita sekä THL:n kytköksiä GSK-lääkefirmaan. Emme halua asian arkaluotoisuuden vuoksi perheitämme julkisuuteen.

Vanhemmat 37:n vakavasti sairastuneen lapsen puolesta Helsinki Julkaisemme kirjoituksen poikkeuksellisesti nimimerkillä. Toimitus.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Jätemaksu peritään moneen kertaan

Ilmastoasiat pöydälle, nyt!

Lyhyet

Tulevaisuuden työelämä kaipaa ”sosiaalisia nörttejä”

Lyhyet

Lyhyet 20.6.

Lyhyet 20.6.

Naisille jaetaan jatkuvasti pukeutumis- ja käytösohjeita

Työpaikalla kiusaamista ei pidä sietää

Lyhyet 19.6.

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.