Kiminkinen on virkistävä poikkeus

Televisiosarjasta Tohtori Kiminkinen riittää puhetta. Seuraan ohjelmaa vaimoni kanssa suurella mielenkiinnolla. Niinpä ihmetykseni on suuri, kun jotkut pikkusieluiset ihmiset ovat ruvenneet moittimaan ja arvostelemaan hänen tekemisiään ja ennenkaikkea sanomisiaan.

Ensiksi oli tohtori-tittelin käytöstä, vaikka jokaisen kyllä pitäisi tietää, että sehän on sellainen "yleisnimitys", joka sopii ko. juttuun, eikä sitä varten tarvitse suinkaan väitellyt olla.

Joku kirjoitti (2.2.09) nimimerkin suojissa, että Tapsan puheet loukkaavat joitakin. Voi pyhä yksinkertaisuus, kun kerrankin on sellainen lääkäri, joka vihaa byrokratiaa, ja haluaa auttaa ihmisiä, niin heti ruvetaan teilaamaan.

Tällaisia ihmisiä pitäisi olla monin verroin enemmän. Sitäpaitsi sarjan joka jakson katsoneena, en parhaimmalla tahdollakaan ole huomannut mitään sellaista, jota voisi pitää loukkaavana, jos nyt ei lasketa sitä, että Pyhää Byrokratiusta vähän tölvitään.

Pitäisi olla ainakin rohkeutta kirjoittaa omalla nimellään, jos kerran aikoo arvostella tosissaan. Tsemppiä vaan sinulle Tapsa, jatka vaan samaan malliin, olet tosiaan sellainen virkistävä poikkeus, minä ainakin pidän tyylistäsi ja varmaan moni muukin.

RAIMO POIKONEN Äänekoski

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Koe-eläinten tyly kohtalo

Urheilun hienoimmat ydinarvot ovat paljon ylevämpiä kuin doping

Voi halvatun Alvaa!

Halssilan rannassa

Aronian kimallus

Lyhyet

Lyhyet

Määräysvalta kaupungilla

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.