Kirjoita sosiaalialan huumorista

Hyvä sosiaalialan työntekijä, naurattaako töissä? Palkkapäivä? Sote-uudistus? Työkaverit? Arkiset sattumukset?

Kutsumme sosiaalialan työntekijöitä kautta maan kirjoittamaan sosiaalialan huumorista. Miten huumori on läsnä arjen työssä, osa yhteistä tekemistä? Millaista sosiaalialan huumori on?

Kerro, mikä naurattaa. Kuka nauraa ja mille nauraa? Mitä vaikutusta huumorilla sosiaalialan töissä on? Millaista on hyvä huumori?

Saako sosiaalialalla nauraa? Työssä ollaan tekemisissä vakavien asioiden kanssa, joissa ei itsessään ole mitään huvittavaa. Mitä kielteistä ja vahingollista voi huumorin käyttöön liittyä?

Kirjoita pitkästi tai lyhyesti. Kuvaa sattumuksia, kerro tarinoita, tuokiokuvia, runoja, sanontoja tai räppää vaikka biisi. Otamme vastaan myös videonpätkiä.

Kerro, mitä olet huumorin kautta ehkä oivaltanut tai oppinut. Miten huumori sosiaalialan työyhteisöissä toimii? Kuvaa huumori-ilmastoltaan erilaisia työyhteisöjä.

Odotamme kirjoituksia 31.1. 2019 mennessä. Aineistosta kootaan julkaisu ja aineistoa käytetään sosiaalialan ja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Kirjoittajien henkilöllisyys ei tule julkaisussa esille.

Lähettämällä meille tarinoita tai muuta aineistoa annat samalla luvan aineiston myöhempään tutkimus- ja julkaisukäyttöön.

Kaikki kerättävä aineisto säilytetään huolellisesti lukituissa tiloissa niin, että kukaan ulkopuolinen ei pääse aineistoon käsiksi.

Julkaisun tekijät ovat sosiaalialan työntekijöitä ja työskentelevät sosiaalialan tehtävissä Pohjois-Karjalassa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

Erja Nevalainen

Taina Tolonen

Nurmes

Arja Jämsén

Joensuu

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Tarvitsemme nopeat yhteydet

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Hoitajamitoitus-vääristelyä

Lyseo käräjäoikeuden kodiksi

Suomessa on hyviä ja huonoja maahanmuuttajia

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.