Kliseisesti kokousruoasta

Lauantain 7.6. Keskisuomalainen keskittyi vielä ennen sunnuntain asiaäänestyksiä Jämsän puoluekokouksesta raportointiin kliseiden kautta.

Oliko tarkoitus vain vahvistaa ennakkoluuloja, koskapa asioista analyysi jäi pinnalliseksi.

Yksi näistä oli, että vihreiden puoluekokouksessa ei tarjota lihaa lounaalla. Tämä piti paikkansa, mutta en koe sitä sinänsä erityisen maininnan arvoiseksi.

Syön kaikenlaista lihaa, mutta en välttämättä työlounaalla. Silloin ei ole mahdollisuutta paistin sulatteluun ja ruokaperäisille. En kuullut kenenkään muunkaan valittavan, vaikka tiukat vegetaristit taitavat olla vihreissäkin pieni vähemmistö.

Tässäkin asiassa vihreiden päämäärä on monipuolisuuden, terveellisyyden lisääminen myös ympäristöseikat huomioon ottaen, ei rajoitukset.

On myös eroa sillä, onko liha nostettu omasta rannasta ongella vai tehotuotettu naudanpihvi. Viimeksi mainittua ei ole syytä mässäillä erityisen usein.

Esa-Jussi Salminen

Multia

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Masennuseläkkeet ovat kestämättömällä tasolla

Psyyken lääkintä on viimeinen keino

Lyhyet

LyhyetKesätapahtumat kiertoon, rallit Seinäjoelle, tangomarkkinat tänne.Ja Ailamarista kuningatarEn ole koskaan syönyt pizzaa tahi hampurilaista, en ole somessa, mutta pärjäilen. Sh, kun olen vältän näitä.

Kaupunki ei välitä melusaasteesta

Lyhyet

Avoin kirjeeni kansanedustajille

Kansallisarkisto, sotiemme historian tutkimus ja SS-olettamukset

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.