Kokamies ja Häkkilä

Otsikossa on satuolentoja. Mutta EK:n uudet luotsit Häkämies ja Kokkila eivät sellaisia ole. EK:sta on potkittu pois ihmiset, jotka ovat olleet yhteistyökykyisiä ja tekemässä raamisopimusta. Tuntuu, että EK voisi vaihtaa lyhenteensä KK:ksi (= Köyhät Kyykkyyn).

Jyväskylässä järjestetään 17.1. Tammikuun kihlauksen juhla, jonka mottona on ”Yksissä tuumin huomiseen”. Missä ovat EK:n edustajat? Mielestäni tähän yksipuoliseen isotteluun pitäisi oikeuskanslerinkin puuttua. Jatkuvasti sanotaan ihmisiä irti, vaaditaan palkka-alea ym. yhtä tyhmää.

Missä on isänmaallisuus ja Talvisodan henki? Ilmeisesti näille isorikkaille on oma lompakko tärkeämpi kuin isänmaan etu. Yksi tulevan linjaajista esitti, että eläkeiän kynnyksellä tulisi palkkoja laskea. Itse kuulemma ottaa punaviiniä ja ilmeisesti vielä päivänokoset työpaikalla.

En myöskään ymmärrä, että firmat maksavat yhteisöveroa ulkomaille. Sehän on selvää veronkiertoa, johon viimeistään tulisi oikeusasiamiehen puuttua – jos tällaista tekisi ammattiyhdistysliike, niin johan siihen puututtaisiin. Mihin olet vajoamassa, Suomi?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Syyttäjälaitosta pitikin uudistaa

Jyväskylän joukkoliikenne edullisemmaksi

Suomen rahanpesulaki kaipaa pikaista remonttia

Lyhyet

Lyhyet: Kierrätys- ja uusiutuvat luonnonvarat on pop in! Missä viipyy puukorinenauto, fillareita on jo?

Mielipide: Jyväskylä kehittyy – vai kehittyykö?

Mielipide: Rapautuuko lukion yleissivistävyys?

Aamu Korpilahdella. Kuva: Matti Pietinen

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.