Kuinka antaisin tukea?

Mietitkö, kuinka ottaisit taakan hänen harteiltaan? Oletko kuitenkin huomannut voimattomuutesi yrittäessäsi parhaasi ja törmätessäsi kuitenkin uudelleen ja uudelleen samoihin ongelmiin?

Onpa hän sitten ystäväsi, siskosi, isäsi tai mummosi... Tervetuloa keskustelemaan tai vain kuulemaan toisten kokemuksia matalan kynnyksen kohtaamispaikkaan Omaiset mielenterveystyön tukena yhdistyksen toimistolle! Osoitteemme on Kauppakatu 14 a 3 (2.krs).

Torstaina 2.10 klo 17-19.30 järjestämme illan nuorille omaisille. Toimistolla on avoimet ovet joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina kaikille kiinnostuneille kello 12-14. Seuraavan kerran ovet ovat avoinna läheisen mielenterveysongelmia puntaroiville tämän viikon perjantaina.

Omaiset mielenterveystyön tukena Keski-Suomi ry on mielenterveyspotilaiden- ja kuntoutujien omaisten ja läheisten oma yhdistys. Yhdistys on perustettu v.1993 tukemaan omaisten ja läheisten hyvinvointia läheisen psyykkisen sairauden aiheuttamassa tilanteessa. Toiminnan tarkoituksena on mm. omaistoiminnan kehittäminen ja tunnetuksi tekeminen sekä psyykkisiin sairauksiin kohdistuvien ennakkoluulojen vähentäminen.

PAULIINA KINNUNEN Omaiset mielenterveystyön tukena Keski-Suomi ry Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Hallitseeko Suomea todella vihervasemmisto?

Kansanedustaja lasketteli haittapuhetta?

Kotiaholta väärä väite Jämsän vastaanottokeskuksesta

Perussuomalaisuus on uhka huumorille

Vihervasemmiston uhrikultti ja kastijako eivät ole tasa-arvoa

Kaiken takana on nainen?

Kirjasto vaikapakka?

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.