Kulmuni on paras johtaja keskustalle

Minä olen erittäin kiitollinen siitä, että keskustanuoret nyt heräävät itsenäistä Suomea puolustamaan, sillä sitähän se politiikka valtakunnan tasolla loppujen lopuksi on.

Me sotiemme veteraanit jouduimme alaikäisinä ase kädessä Suomen itsenäisyyttä puolustamaan vihollisia vastaan ja nyt kun olemme saaneet elää yli 100 vuotta itsenäisessä Suomessa, niin nyt nuorten on noustava Suomen kunniakasta itsenäisyyttä puolustamaan.

Haluan vedota kaikkiin politiikasta kiinnostuneisiin nuoriin, että keskusta on ohjelmaltaan sellainen puolue, että Suomi tarvitsee sitä kaikissa olosuhteissa.

Tämän hetken hallitustilanne on siitä paras esimerkki. Keskusta koki viime eduskuntavaaleissa suurimman vaalitappionsa ja silti puolue vedettiin hallitusvastuuseen ja kaksi keskustaa suurempaa puoluetta jäi oppositioon.

Minä seuraan entisenä kansanedustajana sekä maa- ja metsätalousministerinä politiikkaa jatkuvasti tarkasti. Olen erittäin kiitollinen siitä, että kansanedustaja Katri Kulmuni on lähtenyt tavoittelemaan keskustan puheenjohtajuutta.

Kun Kulmuni ilmoittautui tavoitteleman puolueen puheenjohtajuutta, hän paljasti niin paljon taustatekijöitä, että hänellä on kaikki mahdollisuudet palauttaa keskustalainen kansanliike juurilleen.

Iältään nuorena hänellä on parhaat mahdollisuudet tuoda puolueeseen vielä uusia kannattajia ja lisänä nuorten uskoa siihen, että nuorillakin on mahdollisuus vaikuttaa Suomen tulevaisuuteen, jos vain lähtevät poliittista vastuuta kantamaan.

Minä toivon, että syyskuun ylimääräinen keskustan puoluekokous valitsee Kulmunin ylivoimaisella enemmistöllä keskustan uudeksi puheenjohtajaksi, sillä hänellä on kaikki mahdollisuudet nostaa keskusta nykyisestä alennustilastaan uudelleen johtavaksi puolueeksi.

Voimakas keskustapuolue on kaikissa tilanteissa varmin Suomen itsenäisyyden turva.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Kääntösilta Viitasaarella. Kuva: Ilpo Laitinen

Lukijan kuvatAallot rantautuu Ruoniemessä Päijänteellä. Kuva: Marjaana Lahtinen

Lähetystyö ei saa olla kirkkopolitiikan väline

Järjestöjen työ auttaa erityisesti naisia ja lapsia

Lyhyet

Joulun odotusta Keuruulla. Kuva: Jorma Soininen

Lyhyet

Pohjantikan oma tukki. Kuva: Kari Manne

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.