Kuntauudistusta ripaskan tahtiin

Aikoinaan itänaapurissa vaikutti kaksi historian verenpunaisille lehdille jäänyttä merkkihenkilöä. Ihannevaltakunnan pääarkkitehdit Lenin ja Stalin pyrkivät repimään pienet kansat juuriltaan ja jauhamaan ne neuvostomyllyssä ihannevaltakunnan iskurikansalaisiksi.

Suurella kuntaremontilla Suomesta pyritään rakentamaan taannoisen itänaapurin kaltaista Ihannevaltiota, tosin mittakaava on pienempi. Voimakaksikkomme Katainen & Urpilainen yrittää repiä kuntalaisia juuriltaan. Kristityt, herraruotsalaiset ja viherpiipertäjät seuraavat katseella ja pitävät kynsin hampain kiinni Audin takapenkistä.

Kansalaisten juuria ei onnistuttu repimään hajalle Neuvostoliiton satelliiteissa Itä-Euroopassa. Rintapieliä painaneet iskurityöläisten kunniamerkit eivät arpeuttaneet revittyjä juuria.

Kataisen mukaan Sipilän kädenojennukseen ei voi tarttua, kun nyt on muka niin kova kiire. Kiire on siksi, että tämä kuntien lahtaus pitäisi saada toteutettua ennen vaaleja. Vaalien jälkeen se ei enää ole mahdollista. Silloin suuruudenhullut ovat pudonneet jalustaltaan.

Kokkareiden ja demarien perälauta on jo pitkään vuotanut perssuomalaisille ja kepulle. Kohta taitavat jo laidatkin pettää, kun voimakaksikko ojentaa syöttejä opposition johtajille.

Kari Kääriäinen

Varkaus

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Koulukiusaamisen on loputtava

Yksinäisyys yhä suurempi ongelma Suomessa

Lyhyet

Lyhyet

Kunnallisen itsehallinnon ja kansanvallan alasajo jatkuu

Lisää resursseja oikeusturvaan ja turvallisuuteen

Lyhyet

Pikapolitiikka vaarantaa koulutuksen kehittämisen

Lyhyet

Koiran kanssa et ole yksinäinen

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.