Laulussa on voima

Menestystä jopa vuosikymmeniä tavoittavalle artistille on leimallista korkea työmoraali, terve menestyksen nälkä ja hyvä todellisyydentaju omista onnistumisen taustatekijöistä.

Jalat riittävästi maassa on ainoa aikaa kestävä perusta kenelle tahansa. Menestyksen noustua hattuun monen ura lerpahtaa tai jopa loppuu.

Laulutaito on ihmeellinen, voimaannuttava lahja ihmiselle. Tiedän sen itse jo koulussa kuoroon kuuluneena, musiikin ystävänä ja saatuani sairausvuosina laulamisesta iloa, lohtua ja terapiaa. Musiikki herättää aina tunteita ja koskettaa syvintä osaa ihmisessä.

Laulajatar Katri-Helenan uraa on aina leimannut paitsi persoonallinen, raikas ja kirkas ääni, myös kestävä ahkeruus ja hyvä työmoraali. Hän on hieno esimerkki jokaiselle musiikin ystävälle siitä, miten upean elämän voi saavuttaa vain tekemällä työtä ja viisaita valintoja, samoin siitä, miten arvokkaasti omia lahjoja on vaalittava ja käytettävä.

Elämä on koetellut myös Katri-Helenaa kuten se kaikkia koettelee. Vain harvan elämä päästää vähällä. Silti kestosuosikki on aina säilyttänyt raikkautensa ja valoisaa optimismia hehkuvan asenteensa. Se on erityistä ja harvinaista.

Iida Väistö

Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Rasismi ei poistu vain nimiä viilaten

Todellisia työllisyyspoliittisia uudistuksia odotellessa

Pöllyttämisen sijaan tekoja

Lyhyet

Kaikki päätyi silppuriin

Lyhyet

Mielipide: Häiritsevä ajomelu varsinkin öisin on vakava terveyshaitta

Lyhyet: Lutakossa spuget jaksavat rällästää

Mielipide: Kertokaa meille, mitä kaupungistamme puuttuu

Mielipide: Taitetusta indeksistä ei ole paluuta palkkaindeksiin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.