Laulussa on voima

Menestystä jopa vuosikymmeniä tavoittavalle artistille on leimallista korkea työmoraali, terve menestyksen nälkä ja hyvä todellisyydentaju omista onnistumisen taustatekijöistä.

Jalat riittävästi maassa on ainoa aikaa kestävä perusta kenelle tahansa. Menestyksen noustua hattuun monen ura lerpahtaa tai jopa loppuu.

Laulutaito on ihmeellinen, voimaannuttava lahja ihmiselle. Tiedän sen itse jo koulussa kuoroon kuuluneena, musiikin ystävänä ja saatuani sairausvuosina laulamisesta iloa, lohtua ja terapiaa. Musiikki herättää aina tunteita ja koskettaa syvintä osaa ihmisessä.

Laulajatar Katri-Helenan uraa on aina leimannut paitsi persoonallinen, raikas ja kirkas ääni, myös kestävä ahkeruus ja hyvä työmoraali. Hän on hieno esimerkki jokaiselle musiikin ystävälle siitä, miten upean elämän voi saavuttaa vain tekemällä työtä ja viisaita valintoja, samoin siitä, miten arvokkaasti omia lahjoja on vaalittava ja käytettävä.

Elämä on koetellut myös Katri-Helenaa kuten se kaikkia koettelee. Vain harvan elämä päästää vähällä. Silti kestosuosikki on aina säilyttänyt raikkautensa ja valoisaa optimismia hehkuvan asenteensa. Se on erityistä ja harvinaista.

Iida Väistö

Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Arjen taitoja kouluopetukseen

Hyviä kohtaamisia maahanmuuttajien kanssa

Koulu on tuuliajolla, koska kukaan ei johda uudistusta

Ohdakepehonen. Kuva: Sirpa Jyske

Lukijan kuvatHaarapääskyt. Kuva: Tarja Kouvo

Vihreiden ja keskustan nuoret ottamassa eläkeläisiltä

Nokkosperhonen. Kuva: Maarit Siitonen

Eläkeläiset, pysykää eläkkeellä!

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.