Lisää kesätöitä nuorille

Kirjoitukseni on tarkoitettu todellisille kaupungin päättäjille. Olen huomannut tässä muutamana vuotena, kun kesätyöpaikkoja olen etsinyt, että Jyväskylän kaupungilla on joka vuosi vähemmän kesätyöpaikkoja koululaisille ja opiskelijoille. Paikkoja on jaossa muutama sata ja hakemuksia tulee tuhansia.

On aivan mahdotonta saada kesätöitä kaupungilta, sillä ne ovat pääasiassa abeja tai ammattikorkeakoululaisia varten, jotka pystyvät aloittamaan työt jo toukokuussa. Milläköhän tavoin Jyväskylän kaupunki on meinannut lisätä kesätyöpaikkojen määrää nyt kun Korpilahti ja Jyväskylän maalaiskunta liitetään Jyväskylään?

Olisiko mahdollista, että kaupunki ottaisi yhteistyökumppaneikseen itsenäisiä yrityksiä ja tarjoaisi koululaisille ja opiskelijoille kesätyöpaikkoja tätä kautta? Näin saataisiin kesätyöpaikkoja enemmän ja niin monen opiskelijan ei tarvitsisi pettyä.

Nyt kasvavana kaupunkina Jyväskylän kannattaisi paneutua tähän ongelmaa ja tarjota jatkossa enemmän kesätöitä.

KATARIINA KOLEHMAINEN Jyväskylä, Säynätsalo

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

LyhyetKesätapahtumat kiertoon, rallit Seinäjoelle, tangomarkkinat tänne.Ja Ailamarista kuningatarEn ole koskaan syönyt pizzaa tahi hampurilaista, en ole somessa, mutta pärjäilen. Sh, kun olen vältän näitä.

Kaupunki ei välitä melusaasteesta

Masennuseläkkeet ovat kestämättömällä tasolla

Psyyken lääkintä on viimeinen keino

Lyhyet

Kansallisarkisto, sotiemme historian tutkimus ja SS-olettamukset

Avoin kirjeeni kansanedustajille

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.