Lyhyet 7.2.2008

Hyvä kirjoitus Joonas (5.2.)! Kiusaaminen on todella vakavaa. Itse selvisin masennuslääkkein, poika luokaltani ei, hän ei jaksanut elää!

PARANTUMATTOMAT HAAVATKiusaajat heti alkujaan erityisluokalle, olkoot ilkeitä toisilleen, sieltä heikoimmat palaisivat häntä koipien välissä takaisin.

KIUSATTU KIUSATUN ÄITISokea Reettakin tietää, mistä johtuu, ettei ranskaa ja saksaa opiskella riittävästi. Päättäjät eivät näytä tietävän.

REETTASekoilut todella seis. Kevyen liikenteen väylällä kävelijä voi käyttää sekä vasenta että oikeaa väylää ja pyöräilijä ohittaa keskeltä. Näin sanoo Liikenneturvan ohje!

HAUKUTTU JALANKULKIJAKevyen liikenteen väylillä ei ole oikeanpuoleinen liikenne. Lukekaa tieliikennelakia, niin ei tarvitse pähkäillä.

LAKIMIESKunnallisvaalit ovat syksyllä. Perustakaamme vaaleihin joka kuntaan sitoutumaton eläkeläisten valitsijayhdistys. Ehdokkaaksi siihen eläkeläisiä poliittiseen näkökantaan katsomatta. Ehtona etujemme ajaminen joka tilanteessa. Ajetaan etujamme kunnista käsin.

HEIMO KIURU, JOUTSAOlisi mielenkiintoista tietää minne ajautui 4.2. kello 15.45 näkemäni mahtava pölypilvi Keljonlahden voimalatyömaalta. Sääliksi käy sen seudun asukkaita.

MINNE TUULI KULJETTAA...

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Lyhyet

Oppositiossa on mukavaa

Voiko koulun joulujuhla kirkossa olla lainvastainen?

Monilta tuntuu unohtuneen, miksi joulua vietetään

Parempaa salaattia!

Lyhyet

Oma auto kaupan pihaan?

Lyhyet

Jyväskylästä voi tulla Liikkuva kaupunki

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.