Lyhyet

Yllätys, yllätys, yliopistokaupungissa on nuorempaa ja terveempää väkeä kuin vaikkapa Hankasalmella.

Palvelukerrointa käyttämällä Hankasalmi maksaisi jatkossa sote-palveluistaan 12 prosenttia nykyistä enemmän. Euroissa pitäisi siis kaivaa jostain tuollaiset 1,6 miljoonaa lisää. Samalla kaavalla Jyväskylä säästäisi huikeat 4,8 miljoonaa sote-menoissaan. Miksiköhän tuntuu, että isäntä vie ja muut vikisevät.

Lea Lerkkanen

Paikallisuutisissa

Joutsan kunnanvaltuusto ja Joutsan seurakunnan kirkkovaltuusto ovat viime kokouksissaan tehneet päätöksiä, joissa on tyrmätty valmistelevien elimien eli kunnanhallituksen ja kirkkoneuvoston esityksiä merkittävissä asioissa. (..)

Sekä kunnassa että seurakunnassa olisi nyt tärkeintä, että tilanne hyväksytään ja lähdetään rakentamaan tulevaa tehtyjen päätösten pohjalta. Oli päätöksistä mitä mieltä tahansa, ainakin talouden kriisitietoisuutta päättäjillä tuntuu nyt olevan.

Markku Parkkonen

Joutsan Seudussa

Koko kunnanjohtajajupakka on huonoa mainosta Kinnulalle. Jos ovat kinnulalaiset moittineet maan hallitusta siitä, että turhat kuntauudistusselvitykset vievät kunnan virkamiesten kallista aikaa kuntalaisten kannalta tärkeämmiltä asioilta, nyt pitäjän omat poliitikot ovat tehneet sen itse.

Kotiseudun Sanomat

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Lyhyet

Mitä kuuluu Jyväskylän kulttuurikaupungille?

Budjettinäytelmä toistuu jälleen

Pelastetaan tämä maapallomme!

Lyhyet

Lyhyet

Pienet kunnat ahdingossa

Joogit vastasaunan lauteille

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.