Lyhyet

Suomessa hakataan puuta vuosittain nyt 52–54 miljoonaa kuutiota, kun kansallinen tavoitteemme on 75 miljoonaa kuutiota. (..) Metsävaroja Suomessa siis on ja niiden käyttöä pitää edelleen lisätä, sillä puulla ja sen käytöllä on monia myönteisiä ominaisuuksia. Se on uusiutuva luonnonvara, ja koko ajan kasvava puurakentaminen on ekologista ja kuluttaa vähän energiaa. Puu ja puujalosteet ovat myös yksi Suomen perinteisimmistä vientituotteista. Rakentaminen kasvaa eri puolilla maailmaa, ja sahatavaraa tarvitaan.

Ilkka Kylävainio

KeiteleGroup &

Metsäalan lainsäädännössä on tapahtumassa enemmän muutoksia kuin vuosikymmeniin. (..) Uudistunut metsälaki ja sitä tukevat metsänhoitosuositukset antavat hyvät edellytykset metsänomistajille hoitaa metsiään entistä aktiivisemmin, juuri haluamallaan tavalla.

Jorma Länsitalo

Terve Metsä -lehdessä

Tulossa oleva uusi metsälaki antaa metsänomistajille lisää vaihtoehtoja metsien hoitoon ja hakkuisiin. (..) Tärkeintä on, että metsiä hoidetaan kestävästi.

Kari Jordan

Metsä Groupin Viestissä

Metsänomistajien joukkovoiman ja yhteistyön tarve ei ole vähenemässä esimerkiksi edunvalvonnallisten haasteiden parissa vaan päinvastoin.

Ilpo Pentinpuro

Metsänomistajat-lehdessä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mielipidekirjoitus

Henkilöittäminen on ovela ja suosittu sumutuskeino

Kaksi merkittävää ratsastajaa ja valkoiset hevoset

Otsonikato ei ollut mitään turhaa pelottelua

Lyhyet

Teiden suolaus on lopetettava

Sote-menojen kasvua ei torppaa mikään hallintomalli

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

Lyhyet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.